Buna seara,sunt în concediu crestere copil.pe data de 25 decembrie 2023 ar trebui sa ma întorc la munca.Si eu ca majoritate mamelor îl am pe cel mic acasa.dupa reactivarea contractului de munca pot întra în concediu de odihna sau concediu fără plata?
Și dacă tatăl nu se încadrează în luna lui,și o iau eu tot pe 25 decembrie trebuie sa ma întorc la munca ? Sau pe 25 ianuarie.
As dori sa știu eu ca persona care ma întorc din c.c ce drepturi mi se cuvine acum la munca.
Tocmai ce am aflat ca situația la munca sa schimbat și nu se știe dacă voi mai vii primita înapoi.este normal?
Proprire pe indemnizație,2 executori sumele executori 1/ 2000 lei și exector 2/2300 lei.
Agentia de pensia a virat bani doar la ex 1 peste suma încă 2000 de lei.
Iar executorul nu a încheiat proprirea și tot I sa virat bani în cont.
Iar executorul 2 care poprirea trebuia deja sa fie încheiată nu a primit niciun leu.
Toate sumele de bani virate către ex 1 sunt reținute pe talonul de indemnizație.am luat legătura cu executorul care a spus ca da a primit bani peste datorie.
Când știam ca trebuia sa mi se încheie poprirea cu 2 luni în urma am luat leguma cu biroul executorului prin e-mail și mi au spus ca trebuie sa mai achit 44 de lei.
Când ei au primit bani peste suma datorata.
Dar nu au trimis nici măcar o citație de închiere.
Dacă eu nu calculam ei primeau bani în continuare.
Va rog din inima sa ma sfătuiți cum sa procedez sa mi recuperez bănuți.Va mulțumesc frumos.
Buna ziua, tatal meu a fost in șomaj timp de 2 luni, iar acum o saptămână a decedat.
Trebuia sa primească bani de pe șomaj.
Si mamei i-au spus cei de la somaj ca nu ii mai da niciun ban, ca nu are împuternicire, dar tatal a murit prin accident vascular. De unde stiam noi că va muri?
Rog un raspuns. Cum putem recupera bani? Cum trebuie sa procedam?
Am nascut pe data de 25 ianurie.mi sa suspendat contractul de munca 7 martie dupa cele 43 de zile( pentru concediu creștere copil).
Indemnizatie pe ce luni o voi lua?
Si alocatia?
Mulțumesc!
Rog un raspuns,
Pe data de 01.03.2021 mam angajat. Pe data de 01.11.2021 am întrat in concediu prenatal, 25.01.2022 am nascut.
Concediu postnatal cele 126 de zile se inchie pe 08.03.2022.
Cei de la firma mi au suspendat contractul cu data de 15.02.2022..este normal?
Nu pot beneficia de indemnizatie. Din acesta cauza.
Buna seara, Rog un răspuns.
Pe data de 1.11 am intrat in concediu de prenatal, am nascut pe 25.01.
Si normal știu ca am întrat in concediu de lauzie. Din neștiință de cauza am anunțat angajatorul pe data de 10.menționez ca pe data de 5 februarie mia intrat banuti pe concediu prental intreg. Angajatorul ma pus sa fac o cerere de suspendare a contractului cu data de 14 februarie. Sa isi recupereze si ei banuti ce mia intrat in plus dupa data de 25.
As dori sa stiu.
Indemnizatia, dosarul se baga dupa 42 de zile de concediu de lauzie.
Eu cum voi proceda cu luna februarie? Voi lua un ban pe acesta luna, de unde?
Concediu de lauzie sa r termina pe data de 7 martie cele 126 de zile.. Rog un răspuns.
Buna seara, as dori si eu răspuns pentru sora mea.
Pe data de 1.11.2021 a intrat in concediu prental avand codul 08,care se plătește 85%.
Salariul brut este de 3400 de lei, iar netul este de 2000 de lei.
As dori sa stiu cum se calculează, tot am incerc sa fac acest lucru singura si nu reușesc, am găsit pe net ca se calculează in functie de zilele lucratoare.Rog un mic ajutor.
Va mulțumesc tuturor!
Rog un raspuns.
Sotia mea pe luna octombrie a lucrat pana pe data de 07,pana pe 14 oct este in concediu de odihna, apoi va intra in concediu medical cu risc de sarcina pana pe data 3.11.2021 cand va intra in prenatal.
Are o retinere pe salariu.
As dori sa sa stiu pe acesta luna ii se va retine rata? Mulțumesc,