avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters64839

Activitate ContSters64839

Răspuns la discuția taxa divort
Ar fi bine sa angajati un avocat care sa va redacteze actiunea si sa o sustina in instanta.
Răspuns la discuția impozitul pe spectacol
Atat timp cat nu exista nici o justificare in privinta lipsei acelor bilete, ele vor fi luate in calcul la impozit, ca fiind vandute si vor avea acelasi regim (in ce priveste data) ca si acestea.
Răspuns la discuția rovinieta pe taxi
Daca taximetristul are iesiri in afara orasului, nu puteti sa-l obligati sa n-o faca.
Daca este oprit si amendat, puteti sa-i retineti din salariu, insa trebuie prevazut undeva. Faceti o anexa la CIM, cum ati spus si dvs.
Răspuns la discuția cod penal 1936
Incercati pe cdep.ro sau cautati cu un motor de cautare. Este posibil sa-l gasiti mai greu datorita faptului ca nu mai este in vigoare.
Răspuns la discuția Rugaciunea unui bebe
Cam trista poezia asta!!! Sau rugaciune... ce o fi!!! :(
Răspuns la discuția Despre Biblie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lamuriti-ne si pe noi, totusi, ce este Bibilia?
:happy:
Răspuns la discuția buna ziua
Greseala a fost ca nu ati insistat sa obtineti o noua dovada (daca prima era plina de stampile) si sa aplicati o stampila pe aceasta din luna respectiva. Este, intr-adevar, un caz penal, pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice fara drept de a conduce (respectiv fara dovada inlocuitoare valabila).
In cazul dvs. o sa aveti in acest moment doua dosare. Incercati in cel de-al doilea sa mergeti la parchet sau la politie si sa discutati cu ei. Mai stiti macar cum arata sau cum se numeste politistul care v-a aruncat in gura lupului? Oricum si asa nu cred ca va recunoaste ca el v-a invatat prost!! Totusi, incercati si, daca nu va descurcati, angajati-va un avocat!
In cazul in care este necesara prezenta unui avocat care sa asiste un martor, organele de cercetare penala vor face o adresa catre barou pentru desemnarea unui avocat din oficiu.
Ca martor nu aveti decat obligatia de a prezenta faptele intocmai adevarului, pentru a nu putea fi acuzat de marturie mincinoasa.
Răspuns la discuția inm
Nu conteaza prea mult ce inveti ca prima materie sau daca inveti pe toate in acelasi timp, deoarece la INM oricum se dau 25 de intrebari din fiecare. Asa ca trebuie sa stapanesti cel putin 80% din fiecare. Media de admitere este de 8.
Eu ii propun pe:
MIHAI GRIGORE,
tudorvaleriu,
2007_rozi.
Nu stiu sigur daca sunt sau nu deja moderatori.
Succes! Si anuntati-ne care sunt castigatorii!