avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate Cecilia Popa

Activitate Cecilia Popa

Buna ziua, am urmatoarea situatie:
- in anul 2007 s-a dezbatut o succesiune de pe urma unui defunct, in urma careia s-a stabilit ca sunt doar 2 mostenitori, existand la dosar declaratii de martori mincinosi precum ca nu ar mai exista altii decat cei 2.
In 2018, apare un al treilea mostenitor, copil din flori al tatalui, de care au stiut cei care au deschis dezbaterea succesiunii, dar care au considerat ca nu merita sa primeasca nimic de pe urma tatalui sau decedat. (ca de...era din flori)
Cel de-al treilea nu s-a dus sa dea declaratie la notariat dupa defunct precum ca accepta mostenirea, iar de succesiune a aflat abia acum o luna, dorind chiar el sa deschida procedura.
Intrebarea mea este: ce sanse sunt la notariat sa modificam certificatul de mostenitor?
Calea instantei este destul de costisitoare si anevoioasa!
Multumesc
Răspuns la discuția conversie audio in text
Mulțumesc. Aveți dreptate, merge numai pentru dictare. Pe mine ma intereseaza un program care sa imi transforme inregistrarea audio, ce contine doua voci, in text. Am nevoie de asta pentru instanță.
Vă mulțumesc.
Buna seara, dragi colegi! As vrea sa stiu daca vreunul dintre dvs a reusit sa foloseasca conversia audio in text, deoarece eu nu ma descurc. Am observat ca merge numai dupa dictare, nu si daca am o inregistrare audio. Sau cel putin eu nu ma pricep! Multumesc.
Rog admin sa redirectioneze subiectul acolo unde considera dansii, deoarece eu nu am gasit niciun subiect potrivit acestei discutii.
Răspuns la discuția am nevoie de o informatie
Descendentii ai caror parinti au renuntat la mostenire in favoarea altcuiva, nu mai pot pretinde niciun fel de drept.
Răspuns la discuția Inundatie vecini
Corect, daca acest lucru este posibil. Nu mereu robinetii sunt in perfecta stare si pot fi folositi corespunzator. Dar nu asta am vrut sa subliniez! Ci faptul ca se poate cere ajutor asociatie de proprietari pentru astfel de situatii.
Răspuns la discuția Contract intretinere
Trebuie sa fiti putin mai explicit. Pentru ce bunuri ati avut contractul de intretinere, pentru ce bunuri s-a facut actul de donatie, data cand au fost facute si mai ales cand s-a facut acel testament si pe ce bunuri. Daca ultimul document este contractul de intretinere,atunci acela nu poate fi desfiintat decat in instanta, ceea ce e cam complicat.. Daca ultimul document este testamentul atunci, fratele beneficiaza de o parte din mostenire, deoarece daca nu a fost trecut in testament i s-a incalcat rezerva succesorala.
Răspuns la discuția Contract asistență juridică
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca factura este datata in 2008, debitul este prescris.
Buna ziua, in astfel de cazuri actele sunt cele care vorbesc. Trebuie vazute toate documentele si dupa aceea se poate da un raspuns intr-un sens sau altul.
Concediu pre si post natal se dau salariatelor. Dvs daca nu munciti nu aveti cum sa intrati in concediu.
Răspuns la discuția Inundatie vecini
Buna ziua, bineinteles ca va poate da in judecata, numai ca acolo trebuie sa probeze ca pagubele suferite sunt provocate de dumneavoastra. In mod normal inundatia trebuia anuntata la asociatia de proprietari pentru a opri apa. Rugati un prieten sa mearga cu dvs la vecinul inundat si sa fie martor ca nu va lasa sa intrati sa constatati pagubele in vederea evaluarii acestora si plata daunelor provocate.