avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate liliana alba

Activitate liliana alba

Imi poate spune cineva care este cuantumul cautiunii pentru eliberarea provizorie in cazul infractiunii de lovire si alte violente?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Buna seara,

Am dat pe cineva in judecata pt ca nu mi a restituit un o suma de bani, in urma unui contract facut in prezenta martorilor,cel pe care l-am dat in judecata este la inchisoare, pe cand trebuia sa ne judecam, am primit o hartie de la judecatorie ca trebuie sa platesc o sanctiune este o suma de aproape 100 euro, iar suma care trebuie sa o recuperez de la respectivul este de 1500 lei, ma lamuriti va rog de ce sunt sanctionata?
Răspuns la discuția MARIRE DE SALARII CU 01.02.2013
multumesc
Buna ziua
Incapand cu 01.02.2013 se mai tine cont de coeficientii de ierarhizare pt salarii la societati comerciale, se mai aplica coeficientii la minimul de 750 lei?astept raspuns urgent, multumesc.
Răspuns la discuția Arestare- recurs
MULTUMESC TARE MULT
Răspuns la discuția Arestare- recurs
posibil, dar e a facut recurs si nu este dus in fata instantei, saptamana trecuta a semnat odata si ieri lau pus din nou sa semneze, instiintandul ca azi are recurs si defapt nu este dus in fata instantei, ciudat...
buna ziua,
am o cunostiinta arestata, i se da sa semneze pt recurs o hartie in penintenciar dar de fapt pe el nu l duce nimeni in instanta la recurs, e normal asa ceva sau dece fac lucrul asta?
Răspuns la discuția venituri agent asigurare
cat aveti garantia pt bani care se retine in procente ma refer?se retine impozitul 16%, sanatatea 5,5% si daca nu sunteti angajat se retine si CAS 10,8%.
Buna ziua,
Angajat nou la o societate din 16 iulie 2012, dupa cate luni are dreptul sa ceara concediul pe anul 2012?
Astept raspuns urgent, multumesc.
daca angajatul pleaca fara preaviz si patronul nu este de acord sa desfaca contractul de comun acord, cum se poate desface contractul de munca daca angajatul nu respecta preavizul, din punctul de vedere al angajatului este lichidare la zi.