avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate andr33apn

Activitate andr33apn

Si se poate cere de la furnizor un bon cu valoare fixa pe care sa-l taie pentru clientii finali?
Buna ziua,
Exista urmatoarea speta
Pensionar a accepta un contract de comision pentru a infiinta un centru de butelii in curtea sa.Cum trebuie sa procedeze pensionarul?Sa-si infiinteze un pfa un ii sau un af pentru a intra in legalitate?Codul fiscal prevede astfel de venituri, dar din pct de vedere al legislatiei muncii cum sunt privite?
Va multumesc!
Buna ziua,
Pentru evictiunea partiala referitoare la un drept de servitute (vanzatorul mi-a ascuns acest drept de servitute - neinscris de altfel in cartea funciara), cam ce as putea cere : pretul fasiei, investitiile realizate pentru amenajarea acesteia, afectarea totului prin prisma acestui drept? Alte exememple?
Buna ziua,
Un cabinet individ de medicina desfiintat imi datoreaza o suma de bani.Acesta se comporta ca o persoana fizica, adica pot trage la raspundere medicul ca persoana fizica, sau nu prea am castig de cauza?Nu mai apare la colegiul medicilor si chiar mi-a transmis ca acest cabinet nu mai exista.Si-a mutat sediul In franta.

Va multumesc!
Răspuns la discuția pv de amenda somatie primarie
Am facut.Am avut castig de cauza.
Răspuns la discuția Scriere titlu de proprietate
Termenul este trecut in genere in regulamentul intern al OCPI!
Care este legea ce reglementeaza acest domeniu si pasii de urmat.
Multumesc!
Răspuns la discuția Scriere titlu de proprietate
pentru pamanturile aflate in devalmasire si a caror titluri de proprietate se dau cu sprijinul primariilor (comisiilor de fond funciar).Adica mai eaxact, s-au facut lsitele la primarie, au trecut si de comisia judeteana la prefectura si acum, au ajuns spre scrierea titlurilor de proprietate la cartea funciara.Aici ma interesa daca au un termen exacat....
Buna ziua,
Care este legea care reglementeaza termenul de scriere a unui titlu de proprietate?
Va multumesc!
Buna ziua,
Am facut o plangere contraventionala impotriva unui pv de amenda ca urmare a unui accident fara victime.Intre timp am reparat si masina pe cheltuiala mea, chiar daca am fost scos vinovat consider ca nu sunt.
Pot depune in dosar si factura cu chitanta si sa solicit acoperirea daunelor de catre partea adversa?
Multumesc.