avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate vasilescugabri

Activitate vasilescugabri

Răspuns la discuția SNG 2011
si eu am aceas intrebare.Eu invat doar din coduri...insa am mai citit cate ceva in paralel.Voi ce ziceti sunt suficetne doar codurile?
Spor la treaba !Daca aveti ceva grile pentru verificarea cunostintelor, va rog postati-le.......ar fi de mare ajutor!
Răspuns la discuția SNG 2011
Buna Marione....
eu invat acum procedura civila....am inceput sa retin si eu cate ceva....Ce sa zic sunt la inceput....BAFTA MULTA SI POATE NE VEDEM LA TOAMNA!
M-ar interesa ceva grile pt verificarea cunostintelor..ai vre-o idee?
Răspuns la discuția Sng - meritã încercat !!
Discuție examen sng
examen sng 2011
Discuție m-a lovit
Buna ziua,
Am avut o mare problema in urma cu cateva luni, sotul m-a inselat si era sa divortam.Ne-am impacat dupa indelungi dezbateri.vem 2 copii de 3 ani respectiv de 6 luni, totul revenise la normal si am incercat sa uit, insa acum m-a lovit......si a zis c-o s-o mai faca daca-l enervez.Eram la volan si el in dreapta si m-a lovit cu palma de 2 ori.Avand in vedere ca nu au ramas semne...deci nu am dovezi, eu ce pot sa fac?
El lucreaza la MAI este jandarm, si mi-a zis ca daca sun la 112 nu-i o problema ca vin colegii lui!
Buna ziua, urmeaza sa divortez.Casa in care locuim este jumatate mostenita de sot de la tatal lui.Cealalta jumatate este cumparata de noi dupa casatorie de la mama lui.Casa era la "rosu" cand am cumparat-o si am renovat-o noi ulterior.Avem 2 copii minori (3ani si respectiv 4 luni), sotul si-a gasit pe altcineva si dupa ce am nascut mi-a comunicat ca vrea sa divortam.S-a hotarat sa-mi lase mie ambii copii si sa locuiesc in continuare in casa, insa doreste sa-i las lui si partea mea care-mi revine legal din propietate, ceea ce nu sunt de acord.M-am gandit sa fac un contract de uzufruct insa in acest caz el vrea sa aiba dreptul sa locuiasca in casa cand doreste, iar eu in cazul care i-mi gasesc un partener sa nu-l aduc acasa.E destul de complicat avand in vedere ca incearca sa ma intimideze spunandu-mi ca daca gresesc cu ceva schimba foia....si un copil il v-a lua el si unul eu, si bineanteles v-oi parasi domiciliul (stie de asemenea ca nu am unde sa ma duc).
Sunt intr-o mare incurcatura!
sotul meu detine o locuinta ( in care locuim) este jumatate mostenita iar cealalta jumatate oeste a amandoura.Mai exact este o vila cu p+1 si teren cam 1500mp.
Cam cat costa o evaluare incazul in care divortam ?si evident sotul v-a dori partajul.
Multumesc
Răspuns la discuția contract uzufruct
doresc contract de uzufruct pentru ca , din moment ce el mi-a comunicat ca doreste sa divortam pentru ca are o alta....iar eu abia nascusem cel de-al doilea copil (situatie destul de dramatica), nu vreau ca dupa ceva timp sa se mute cu ea in casa noastra.El e de acord sa ma lase sa locuiesc inca aici pentru ca nu am alta posibilitate momentan.Vrea ca toata proprietatea sa fie pe numele lui,si sa l-e ramana copiilor,insa ma gandesc ca daca se casatoreste si are alti copii atunci iar ar fi o problema.....
Buna ziua,urmeaza sa divortez si doresc sa fact un contract de uzufruct cu sotul meu.Casa in care locuim este jumate mosterirea lui si jumatate este a aandoura, deci eu am 25%.Avand doi copii mici ( 3 luni respectiv 3ani ), sotul a fost de acord sa ma lase sa locuiesc in continuare in casa.Vreau sa stiu daca dupa divort efectele acestiu contrac raman aceleas !El mi-a sugerat sa semnez inainte ca-i cedez lui partea mea, apoi sa facem contractul de uzufruct, ce ma sfatuiti?
Am doi copii minori, unul 3 ani si unul de 2 luni.Sotul s-a mutat cu amanta.As dori sa stiu care este mensia alimentara care poate sa o plateasca.Mentionez ca salariul lui este de aprox. 1800 ron.
Multumesc