avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate cornelteusdea

Activitate cornelteusdea

Buna ziua,
Sunt Medic de Familie in judetul Bihor, cu cabinet medical organizat sub forma juridica SRL ,imi desfasor activitatea la sediul firmei si am deschis in iulie 2018 un punct de lucru la 100 km distanta de sediu(mai precis am achizitionat un cabinet de medicina de familie),am depus toata documentatia la CAS Bihor s-a realizat importul de pacienti.
Intrebare: Doresc sa angajez medic cu specializare medicina de familie la punctul de lucru cu predare lista pacienti astfel incat si el la punctul de lucru sa beneficieze de 20 consultatii/zi,care este procedura si daca ma puteti ajuta cu un opis al dosarului pe care sa-l depun la CAS deoarece ei invoca tot felul de motive ca nu se poate ,doar ca exista precedent cu alte doua societati care au medici angajati si decont separat.Pentru mai multe detalii nr meu de telelon este 0744502581
Multumesc anticipat pentru ajutor.
buna seara
in cursul zilei de ieri am avut un control itm ,au luat o declacatie de la angajata si in mod inexplicabil a declarat ca nu are 2 zile libere dupa 5 zile de munca.programul este urmatoru l: saptamana lunga-luni,marti lucreaza si miercuri joi liber,vineri ,sambata ,duminica-munceste
saptamana II-luni marti -liber,miercuri-joi munceste,vineri sambata duminica liber
Faptul ca aceasta declaratie falsa mi-a generat o amenda cum pot sa recuperez prejudiciul dat fiind faptul ca incepand cu luna septembrie se va inchide punctul de lucru.
Multumesc anticipat


Specific ca sunt din Oradea si as fi interesat si de o eventuala oferta de colaborare pt a fi reprezentat.
multumesc de ajutor
Buna ziua,
Doresc sa inchiriez un spatiu comercial,si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un model de contract de inchiriere astfel incat sa fie reactualizat conform noului cod.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Ce exercitii financiare mai exista cu fonduri nerambursabile disponibile pentru acest an si care este calendarul lor.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,este adevarat ca s-a eliminat pragul de varsta la programul tinerii intreprinzatori (varsta de 35 ani)? si as mai avea o intrebare,pana la ce varsta poti sa fii tanar intreprinzator? deoarece inteleg prin acest program ca este destinat tuturor cetatenilor care sunt debutanti in afaceri,de exemplu tatal meu chiar daca are varsta de 67 de ani daca nu a avut niciodata firma si se califica la toate criteriile aferente programului face parte din categoria de ,,tanar intreprinzator'' ,oricum eu l-as numii ''debutant in afaceri''???
Multumesc anticipat.
multumesc anticipat danacj
Pentru deschiderea unei clinici umane formata din Cab. MF,Cab. Interne,Cab.Pediatrie,Cab.Reumatologie,Cab Stomatologie,mai existra ceva masuri de finantare cu bani europeni,am discutat cu cineva si mi-a zis ca exista actualmente ceva masura de finatare in proportie de 100% impreuna cu ministerul de finante pe fondurile alocate pana in 2013.Proiectul se face pe opersoana fizica si apoi se va infiinta firma,construi,etc ,banii urmand sa se vireze intr-un cont,si pe toata durata proiectului va fi o comisie formata din 3 persoane(beneficiar,evaluator,)care vor raspunde de derularea proiectului.
Multumesc anticipat.
multumesc anticipat.
Buna ziua,
Sotia mea este medic specialist meduicina de familie,este insarcinata in 15 saptamani,actualmente activeaza in industria farma,si ar dori sa puna bazele unui CIM.Care sunt etapele deschiderii unui cabinet ,ce autorizatii ai nevoie, si daca este posibil a accesa fonduri nerambursabile pentru aceasta activitate.
multumesc pt ajutor komkao,unde gasesc mai multe informatii despre acest program??? deoarece sunt interesat ,chiar doresc sa incep o afacere si as vrea sa analizez si aceasta oprtunitate .Multumesc anticipat.