Buna seara. Am si eu o problema. Acum 3 ani si ceva, mai exact pe 25.04.2007 am avut un accident de masina. Eu am fost vinovata, am calcat o femeie pe trecerea de pietoni, ea traversand pe rosu. Femeia a avut glezna rupta si a primit 7 zile de spitalizare. Eu i-am platit cheltuielile care le-a avut in spital si daune 60 de milioane. Ea a dat declaratie la politie ca isi retrage plangerea si ca nu mai are nici o pretentie. Acum dupa 3 ani primesc citatie ca m-a dat in judecata. Ce poate sa-mi mai ceara? Daca a dat declaratia aia mai poate sa emita vreo pretentie dupa 3 ani?
deci atata timp cat si-a retras plagerea atunci nu mai are dreptul sa-mi ceara nimic acum, nu? si inca ceva. ea a declarat ca am stabilit ca eu sa-i platesc ulterior cheltuielile de spitalizare dar atunci nu a fost vorba de asa ceva. si nici nu scrie niciunde in declaratia ei lucrul asta...
am revenit cu amanunte. azi am fost la parchet sa cer copie de la dosar dupa rezolutia judecatorului si dupa declaratia ei si surpriza! a disparut dosarul...nu-l mai gasesc. ramase ca ma suna femeia de acolo cand il gaseste....sper sa mai si apara. si sa nu apara cu surprize
Accident rutier
mikiutza
In urma cu aproape 2 ani am avut un accident de circulatie cu victime !Eu ma aflam la volanul masinii mele iar pe aceeasi directie de mers, se deplasa un ... (vezi toată discuția)