alexandradian_a@yahoo.com a scris:
Buna ziua, ce s-a mai intamplat cu contractele voastre, Mirela, stresmaxim si xp-kry?
Va intreb pt ca sunt in aceeasi situatie si pana acum banca nu m-a contactat de nici un fel...
A rezolvat cineva ceva cu aceasta banca? S-a modificat vre-un contract pana acum?
Eu am avut un prim raspuns la o solicitare a mea adresata pe email , care a fost sub forma de mai jos :
Va confirmam prin prezenta, receptionarea mesajului Dumneavoastra, transmis catre Banca Comerciala Romana S.A. prin intermediul Contact Center si inregistrarea acestuia in evidentele bancii sub referinta 1xxxxxx in data de 28.06.2010.
In legatura cu solicitarea formulata cu privire la aliniarea Bancii Comerciale Romane S.A. la prevederile OUG 50/2010, dorim sa va comunicam ca bancilor li s-a acordat un termen de 90 de zile pentru efectuarea acestei actiuni si astfel clientii vor fi anuntati, in cadrul termenului mentionat, sa se prezinte la banca in vederea semnarii unui act aditional care sa corespunda cerintelor legii.
Va multumim pentru mesajul transmis si va asiguram, stimate Domnule S., de intreaga noastra consideratie.
Cu deosebita stima,
Echipa Reclamatii.