talk4u a scris:
Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul "Televiziunii poporului" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai departe, pentru ca mi s-a urcat tensiunea instantaneu! X-(
Adica acest personaj ma reprezinta si pe mine??? Eu sunt poporul, la fel ca fiecare dintre dumneavoastra - simtiti ca televiziunea pe care o conduce va reprezinta??? Asa am ajuns, sa fim etichetati, ca un popor consumator de DD in direct??? Mi se face rau. Oare nu exista vreo forma legala prin care asemenea sintagme prin care se aroga niste titluri nemeritate sa fie amendate??? Este o jignire flagranta la adresa inteligentei noastre ca popor si la adresa demnitatii natiunii. Cine le da dreptul sa se numeasca "televiziune poporului"? Luati aminte ca aceste stiri sunt preluate si de presa internationala si deci, raul facut este propagat cu o viteza uimitoare. Nu e de ajuns ca ne aflam intr-o criza multipla, economico-financiara si politica, ne lipsea sa fim stindardul scandalului si al ridicolului. Ma simt calomniata si nu stiu carei instante sa ma adresez.
Cu stima, cu impotrivire si furie mocnita,
CT
Nu mai va uitatzi la OTV si atzi rezolvat problema ! Nu cred ca cineva va calomniat! Adresatzi-va judecatorilor d-stra coruptzi! Si daca vretzi sa aflatzi parerea unui om istoric si destul de destept citizi-l pe ADRIAN CIOROIEANU ce parere are despre OTV si o sa vedetzicatzi moguli media l-au copiat pe DAN D. doritori de audientza:P""Dr. ADRIAN CIOROIANU este profesor la Facultatea de Istorie, Universitatea Bucuresti. Ar putea sa fie si Professor emeritus in pop-rock-ul anilor ’80, dar acest grad didactic nu exista.
Nascut in 1967 la Craiova, a terminat facultatea la Bucuresti, a fost senator de Timis si a publicat cateva carti la Iasi. La Craiova e suspectat ca si-a parasit Oltenia, la Bucuresti e considerat oltean, la Timisoara a fost perceput ca bucurestean, iar la Iasi unii-l mai cred si azi a fi clujean. Bursier la Paris, a lucrat in Sud (Cachan) si a locuit in Nord, linga Sacre-Coeur (2001). Si-a sustinut doctoratul pe continentul nord-american, dar in limba franceza (1995-2002).
I-au placut de mic povestile si din acest punct de vedere nu a mai crescut — desi e mai inalt decat pare la TV. N-are pic de talent la desen, drept pentru care e fascinat de banda desenata (agreeaza BD-ul franco-belgian si comics-ul american, nu si manga japoneza). S-a intersectat cu cinci marinari in viata: Ulysse, Sindbad, Anton Lupan, Corto Maltese si Traian Basescu. Cu primii patru a avut o relatie excelenta, cu ultimul (text cenzurat).
A jurat (militar) pe steagul comunist (1985), dar a fost ministru intr-un guvern liberal (2007-2008). A devenit vice-presedinte al grupului liberal-democrat din Parlamentul European (noiembrie 2006), desi atunci nu era cetatean al Uniunii Europene.
Crede intr-o hiper-forta care, guvernand Universul, imprastie paradoxuri. "" o zi buna si nu va obliga nimeni sa urmaritzi TV. POPORULUI:pleasantry: