avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in tara,tata a apucat sa plateasca taxa auto(cam 5500 ron),dupa care mi-a vandut mie masina.el nu apare in cartea masinii,eu am inmatriculat-o.acum vreau sa stiu daca el poate sa dea statul in judecata pt.restituirea taxei?!din pacate nu mai gasesc chitanta,sa vad daca masina mi-a fost vanduta inainte sau dupa ce a platit taxa!exista vreo modalitate sa fac rost de chitanta?!multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucian_2010 , utilizator 19:56, 19 Septembrie 2010
Buna ziua, dar in Brasov stie cineva daca se restituie taxa?
caut un avocat care are experienta in tipul asta de procese si poate pleda in prahova..vreo recomandare?!:D
Consultati Curtea de Apel de unde apartineti sa vedeti care este practica ptr taxele platite in oct 2008.
am cautat prin dosarele Curtii de Apel Ploiesti si am vazut decizii favorabile pentru multi care au dat in judecata administratia finantelor publice Targoviste,Dambovita....eu am obtinut azi chitanta si taxa am platit-o pe 4 decembrie 2008!poate am noroc sa castig ca sunt ceva bani de recuperat!
Trebuie sa cautati decizii ale Curtii de Apel favorabile ptr taxele platite intre 1-15 dec 2008!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)