avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada determinata

De cate ori si in cadrul carei perioade poate fi prelungit contractul de munca pe perioada determinata al unei persoane?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 10:05, 22 Septembrie 2010
Dar asta nu inseama ca are mai multe calificari?
vaiacondios a scris:

Dar asta nu inseama ca are mai multe calificari?

Ceea ce nu este interzis ...
Sustin si cred in continuare ca se poate nemtine un angajat in activitate pe diferite posturi (pentru care are si calificarea necesara), daca titularii au contractul de munca suspendat . Nu as putea sa angajez salariatul la expirarea celor 24 de luni pe un post pe perioada nedeterminata pe care nu il am , in schimb am in continuare vacant un post pe perioada determinata .
Abia aici se aplica exceptia din art.84 CM .
zzenovia a scris:

Sustin si cred in continuare ca se poate nemtine un angajat in activitate pe diferite posturi (pentru care are si calificarea necesara), daca titularii au contractul de munca suspendat . Nu as putea sa angajez salariatul la expirarea celor 24 de luni pe un post pe perioada nedeterminata pe care nu il am , in schimb am in continuare vacant un post pe perioada determinata .

Exceptie pe care altii nu o vad ... subscriu la cele postate.
zzenovia a scris:

Situatia expusa este:
Salariata Popescu A. ocupa
- 24 luni ( 1.01.2006 -01.01.2008 ) postul de secretara cu CIM pe durata determinata,
- in continuare 24 luni ( 1.01.2008 -01.01.2010 ) postul de operator calculator in baza altui CIM pe durata determinata,
- in continuare 24 luni ( 01.01.2010 - 01.01.2012) postul secretara in baza altui CIM pe durata determinata ( presupunand ca sercetara titulara naste al doilea copil).
si tot asa..
si tot asa..... pana la pensie.
Poate imi explicati in care excceptie din art. 84 CM se incadreaza......

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada determinata gabrielaslavu gabrielaslavu Buna ziua, Asi dori sa-mi dati un raspuns fata de o speta care s-a creat in firma la care lucrez. am angajat cu CIM pe perioada det. o persoana, deoarece ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata enesabin enesabin Sunt angajat cu CIM perioada determinata. Primul a fost pe 1 an. La incheiere mi s-a facut altul pe 6 luni, iar la incheierea lui altul pe 1 an(al treilea cu ... (vezi toată discuția)
Cic si contract perioada determinata kittybutnariu kittybutnariu Buna seara, Am o dilema: cum o rezolv? CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010 Art. 62. - (1) in afara concediului legal ... (vezi toată discuția)