Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Se pare ca nu sunt singura cu aceasta problema.In anul 2001 am avut un abonament la mult cunoscuta "Dialog" , cand s-a putut inchia contractul cu ei ,asta am si facut .ba mai mult imi aduc aminte ca a fost trimis prin fax notificarea de inchidere a abonamentului in Bucuresti ,eu fiind din Calarasi .Acum am primit prin posta sa sun la EOS KSI Romania ne stiind despre ce este vorba,cand mi-au spus spus ca am de platit ultimile doua abonamente si ca valoarea ar fi de 170 ron,daca nu platesc pana la o anumita ora tot in aceea zi o sa trimita dosarul in Instanta.In plus tonul doamnei nu a fost amabil chiar si-a mai permis sa ridice si vocea.Acum cititnd pe forum nu stiu ce sa fac,m-as duce sa platesc datoria dar imi este ca cine stie cu ce ma mai gasesc de plata.M-am dus la vodafone sa vad daca pot sa fac abonament si mi-au zis ca imi pot face abonament dar trebuie sa platesc 100 dolari drept garantie,bani care o sa mi dea inapoi ejalonat prin abonament. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie.