2011 a scris:
un_coleg_reloaded a scris:
[q
@2011
Nu s-au retras 9 colegi dupa admitere in 2009. Pur si simplu, pe parcursul anului I, avand vechime, au dat concurs la 5 vechime, in noiembrie 2009 si martie 2010, au luat examenul si si-au dat demisia. Ce-ar fi trebuit sa faca CSM-ul?Sa cheme in ianuarie 2010 (atunci cand s-a validat examenul din noiembrie 2009) pe urmatorii clasati sa inceapa anul I?Sau cumva sa cheme in iulie 2010 (cand s-a validat ex. din martie 2011) pe urmatorii clasati si sa intre direct in sesiunea de vara???Demisia e un act unilateral de vointa imprevizibil. Daca si-ar fi dat demisia in prima zi de scoala, dupa validarea rezultatelor, si tot nu ar fi avut CSM*ul temei sa ii cheme pe urmatorii clasati. Alta e situatia cand o parte din candidati nu sunt validati datorita psihologicului sau bunei - reputatii, si sunt chemati urmatorii...
nu ma refeream la ce ar fi trebuit sa faca CSM-ul ca nu e treaba mea asta
si stiu si ce inseamna demisia
ma refeream la hotararea pe care o iei, vrei sa urmezi cursurile INM sau nu?
cum o fi sa constati ulterior, dupa ce ai fost admis ca e mai bine sa fii definitiv pe post la examenul cu vechime, si scapi de toate cursurile, de toate examenele si de definitivat?
nu vreau sa intru in polemica cu tine, multumesc ca mi-ai confirmat ceea ce aflasem
Cu placere. Inca o data, ca sa nu fie confuzii: colegii mei au renuntat la INM DUPA CE au fost admisi in magistratura direct pe post, examenele la 5 ani avand loc DUPA examenul de admitere la INM. Deci in octombrie 2009 nu prea aveau ce sa aleaga...