avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
@Alexellu...ma amuzi copios...tu chiar crezi ca as avea vreun interes sa fiu impostor?Faci "chei"(i.e. capcane=argou politienesc invatat in practica la parchet) din astea cu mine?Ma subestimezi, maestre.
Nu, dupa rationament logic candidatii nu pot iesi cu ciorna din concurs, si nici cu foaia de concurs, intrucat sunt pretestate 20 de intrebari noi, care nu sunt destinate publicitatii...In schimb, se distribuie foi goale candidatilor pe care pot sa isi noteze raspunsurile...M-ai prins, Alexellu :D:D:D
eu cred ca sunt 20-30 de persoane care au facut peste 90 iar undeva la 130-140 de persoane peste 80 cu siguranata. Cei care au sub 80 nu prea au sanse iar cei sub 76 chiar nu au nici o sansa. E o realitate asta ....desi multora vad ca nu le vine sa creada, iar cei care au facut peste 70 o sa tinda undeva inspre 400, poate 360-370.
Ex de anul acesta a fost la nivelul celor de pana in 2006, ce s a dat incepand cu 2007 a sunat a examen. Doar la penal general si special a fost examen anul acesta, desi se vor anula undeva la 4 intrebari la penal ....
Trebuie avut in vedere si faptul ca se vor anula intrebari (cu siguranta), fapt ce va creste numarul celor admisi
Anul asta sunt persoane care au 98 de puncte. Nu m as mira sa fie sa cineva care a facut 100 din 100...si a strigat deja BINGO
Pana un alta eu am facut doar 81. E ca si cum as fi facut 71 de intrebari in 2009, avand in vedere ca sunt doar 100 de locuri mari si late #-o
2011 a scris:

un_coleg_reloaded a scris:
[q

@2011
Nu s-au retras 9 colegi dupa admitere in 2009. Pur si simplu, pe parcursul anului I, avand vechime, au dat concurs la 5 vechime, in noiembrie 2009 si martie 2010, au luat examenul si si-au dat demisia. Ce-ar fi trebuit sa faca CSM-ul?Sa cheme in ianuarie 2010 (atunci cand s-a validat examenul din noiembrie 2009) pe urmatorii clasati sa inceapa anul I?Sau cumva sa cheme in iulie 2010 (cand s-a validat ex. din martie 2011) pe urmatorii clasati si sa intre direct in sesiunea de vara???Demisia e un act unilateral de vointa imprevizibil. Daca si-ar fi dat demisia in prima zi de scoala, dupa validarea rezultatelor, si tot nu ar fi avut CSM*ul temei sa ii cheme pe urmatorii clasati. Alta e situatia cand o parte din candidati nu sunt validati datorita psihologicului sau bunei - reputatii, si sunt chemati urmatorii...

nu ma refeream la ce ar fi trebuit sa faca CSM-ul ca nu e treaba mea asta
si stiu si ce inseamna demisia
ma refeream la hotararea pe care o iei, vrei sa urmezi cursurile INM sau nu?
cum o fi sa constati ulterior, dupa ce ai fost admis ca e mai bine sa fii definitiv pe post la examenul cu vechime, si scapi de toate cursurile, de toate examenele si de definitivat?
nu vreau sa intru in polemica cu tine, multumesc ca mi-ai confirmat ceea ce aflasem

Cu placere. Inca o data, ca sa nu fie confuzii: colegii mei au renuntat la INM DUPA CE au fost admisi in magistratura direct pe post, examenele la 5 ani avand loc DUPA examenul de admitere la INM. Deci in octombrie 2009 nu prea aveau ce sa aleaga...
un_coleg_reloaded a scris:

@Simona_t
Nu ca ar avea vreo importanta, dar de cand pentru intelegerea lui "verbum regens" codul penal face trimitere la Dictionarul Explicativ al Limbii Romane???Eu stiam ca "intelesul unor termeni", mai ales cei controversati, sunt definiti de cod...Pe argumentul invocarii DEX-ului si verbul "a insusi" are intelesul de insusire pe nedrept:
ÎNSUȘÍ, însușesc, vb. IV. Tranz. 1. A pune stăpânire pe ceva, a lua în stăpânire, a-și apropria.  A-și aroga un drept. 2. A asimila, a dobândi cunoștințe, idei, opinii (temeinice) într-un domeniu; a învăța.  A fi de acord cu opinia cuiva, a ține seama de părerea cuiva. – Din pron. însuși, v. însumi.
Sursa: DEX '98

Inteleg ce vrei sa spui, mi-am exprimat doar punctul de vedere. Si eu am ezitat la intrebare si acest rationament m-a ajutat sa iau o decizie. "Sustragerea in scopul insusirii a unui bun in valoare de 250.000" reprezinta in opinia mea furt care a produs consecinte deosebit de grave. Trebuie sa vii cu argumente mai puternice pentru a ma face sa cred altfel. Apropo, din definitia pe care ai postato "A pune stăpânire pe ceva, a lua în stăpânire, a-și apropria.  A-și aroga un drept." nu inseamna in mod neaparat insusire pe nedrept daca stai sa te gandesti.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
simona_t, utilizator
Domnule, ai mania persecutiei! Cateva pagini in urma, te ratoiai la o co-forumista ce te intreba "daca pe aia cu darea de mita ai facut-o" si te-ai aprins instant, fara sa cercetezi la ce se referea.
De ciorna discutam, ciorna este foaia ce poarta o stampila, distribuita candidatilor care vor sa deseneze in timpul probei, in caz ca nu doresc sa-si puna neuronul la treaba.
Sincer, nu ma preocupa cine esti, ma gandeam ca un coleg de anul II ii poate ajuta pe cei de aici sa treaca mai usor peste zilele de asteptare, dandu-le cateva sfaturi din experienta proprie. Evident, nu esti obligat sa faci asta, presupuneam ca iti doresti..

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)