alexellu a scris:
Patrick_ a scris:
"Sunt si eu de acord cu magiunel. Grilele nu au fost grele, deci cred ca vor fi mult mai multi "catigatori" decat eram obisnuiti si mult mai multi cu note mari.
Din cauza asta, eu cu 72, eventual 73 - 74 daca se mai anuleaza ceva, avem sanse mici de reusita, mai ales daca vor fi multi cei cu note peste 80.
Voi plati neatentia (vreo 3 - 4) si superficialitatea - restul greselilor :(
In aceste conditii ma gandesc serios daca merita efortul (drum, bani, timp, zile libere de la munca, etc...) pentru a participa la urmatoarele probe, atata timp cat am 72 de puncte si vor fi, de exemplu, vreo 200 peste 80.
E o alegere foarte grea, dar cred ca voi astepta pana vineri pentru a lua o decizie."
Presupun ca aici te rasfeti nitel. Sa nu te prezinti la urmatoarele probe inseamna sa scazi concurenta celorlalti, iar rezultatul de acum nu ti-l garanteaza nimeni in august 2011, sper ca-ti dai seama.
Asa ca, de ce sa nu joci pana in finala???
:)
E interesanta optica ta. :)
Nu m-am gandit ca "scad" concurenta celorlalti si nu m-am gandit ca ma rasfat :)
Ma gandeam chiar sa caut o formula de calcul, ca dupa ce vad rezultatele de vineri, in functie de cat de multi vor fi cu note mari (8 - 9 si peste) sa calculez ce sanse sunt cei cu note sub 75 avand in vedere faptul ca prima proba are o pondere mai mare.
Spuneam ca ma gandesc daca voi merge sau nu la celelalte probe, in ideea in care fiecare drum si proba costa in primul rand timp, iar timpul acesta pt mine inseamna zile de concediu.
Ma gandeam daca chiar merita irosit concediul daca din calcule reiese ca sansele nu exista?