Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Poftim, "colegul reloaded" a disparut..
Eu zic ca macar pana vineri puteti sa va abateti atentia de la calcule si sa va ganditi ce v-ar place cu adevarat sa faceti dupa ce intrati, procuror sau jude, ce vi s-ar potrivi mai bine, incearca cineva?
@Alexellu
Incet, sa nu iti creasca tensiunea.Da maestre, de ciorna vorbeam, foaia are care poarta stampila.E greu sa citesti raspunsul meu in care am raspuns ca nu AU VOIE candidatii sa iasa din sala cu ciorna asupra lor (am scris negru pe alb Alexellu)?Sau probabil tu deja aveai atacul pregatit...De ce ai fi pus tu o intrebare exact despre CIORNA?Ce importanta ar fi avut ciorna, decat daca ai fi stiut si tu ca nu se poate parasi sala de concurs cu ea?Cu ce ii ajuta informatiile despre ciorna pe candidati, daca zici ca asta era intentia ta?Puteai sa ma intrebi despre metode de rezolvare, tactici de abordare a testului de rationament, dar NU...Tu m-ai intrebat despre....CIORNA...Asa e, eu sufar de mania persecutiei...
PS. Colega cu pricina m-a adaugat ca "prieten", poti verifica asta pe profilul meu...Deci am rezolvat problema, si nu s-a simtit nimeni jignit, Alexellu.
PS. Alexellu, ia o pauza...odihneste-te ca ai nevoie...
Domnule coleg, chiar ca exagerezi. Personal sunt un om pasnic si nu doresc sa ma cert cu nimeni, nici macar pe forum. Si-apoi, o cearta nu face bine nimanui. Si daca doresti sa ai ultimul cuvant, pofteste, eu chiar nu mai revin la subiect..
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)