avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
si eu am facut peste pragul de 70, nu spun cate din superstitie. Parerea mea este sa nu va mai ganditi cati au si cum au , si ce a facut X sau Y , nu vreau sa vb aiurea dar am o presimtire ca testu logic va fi o catastrofa si o sa se pice peste 50 la suta.
Spun asta pentru ca ei fac acum o pregatire pt la vara cand testul logic si interviul o sa cantareasca cat prima proba. Asa ca sa mergem mai departe si sa ne concentram la logica.
buna. sunt dintre cei care urmaresc forumul din umbra. nu mi-am pus nota niciodata aici, nu stiu de ce. acum am putin peste 70 si cred ca ideea Andrei e buna. hai sa postam notele. creca e ok pentru moral.

sper sa nu ma luati la suturi. am urmarit si topicul din noiembrie si am vazut si orice nou intrat era scos in pumni de pe forum. daca esti nou, nu ai voie sa ai pareri.

in rest, ii felicit pe toti cei care au trecut de 70. nu mai conteaza ce se va intampla mai departe. oricum, sunteti buni.
dudu_alexf a scris:

Fara a lovi in stanga sau in dreapta, desi chiar eu sunt de parere ca sunt destul de multe persoane cu punctaj peste 70, mi se pare miselesc si jenant sa vii sa spui ca daca ai 70-74 poti sa nu te prezinti la urmatoarele probe.

Sunt in acelasi asentiment.

Eu cand am vazut ca am 74 si ca sunt multi candidati care au note mari/similare, da, m-am intristat ca orice om, m-am enervat c-am gresit atatea grile dar nu m-am gandit deloc sa nu mai particip la urmatoarele probe pentru ca eu, si sunt sigur ca toti cei care vor sa acceada in acest domeniu, sunt obisnuit sa lupt pana la capat pentru orice lucru.

Asa ca... dragi colegi cu peste 70... La rationament logic! =D>
alina danaa a scris:

sper sa nu ma luati la suturi. am urmarit si topicul din noiembrie si am vazut si orice nou intrat era scos in pumni de pe forum. daca esti nou, nu ai voie sa ai pareri.

Sincer imi pare rau daca ai ramas cu aceasta impresie despre noi, cei putin mai vechi de pe acest topic. Eu sincer nu sunt de acord cu tine, sunt multe persoane care au inceput sa scrie pe acest forum si nu li s-a intamplat nimic, nici un sut nici un pum :). Si eu sunt de relativ putin timp pe acest forum (septembrie 2010) si .... din cate stiu eu, nu mi s-a adresat nici o vorba urata sau macar tenentioasa, asta pentu ca am si stiut cum si ce sa postez. A, intr-adevar persoanele care sunt cam impertinente ... da ... au fost sanctionate ... insa consider eu ca au cam meritat.
Din nou imi exprim parerea de rau de faptul ca ai ramas cu un gust amar cu privire la calitatea persoanelor care posteaza pe acest topic.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
alexandra.ghnas, utilizator
alexellu a scris:

Nu e neaparat o crestere, au fost cazuri in care persoane cu 73 in 2009 (si care au picat in final) au facut in jur de 50 in august 2010 (si n-au fost putine).

Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
nimsoc, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)