Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Bravo, sairi, e bine sa se destinda un pic atmosfera pe aici..=D>
Si din punctul meu de vedere merita sa participati toti la urmatoarele probe, chiar daca matematic unii vor socoti ca nu au sanse reale, insa experienta in sine este utila.
Daca nu ai participat la acest examen, iti spun ca in josul paginii, era semnatura lui....si-a adus o contributie la grile.
Poti face un paralelism intre Neagu si cartea lui - pe partea de procedura- sa vezi modalitatea de tratare.
Am cumparat cartile lui Udroiu si nu regret. Sunt f. bune, sunt exact ceea ce trebuie pt examenele de admitere in magistratura. (parerea mea). Prezinta scurt si la obiect ceea ce trebuie. Pot sa zic ca sunt "patru in una", textul legal, teorie, jurisprudenta, RIL-urile. Nu are subiecte controversate, prezinta opiniile concordante in materie penala si procesual penala. Sunt exact asa cum sunt descrise, adica prezinta "ceea ce ramane in bagajul de cunostinte al cititorului dupa lecturarea miilor de pagini de doctrina si jurisprudenta".
Omul asta are o mare capacitate de a sintetiza, de a prezenta un aspect in cateva cuvinte, pe intelesul tuturor, fara fraze stufoase.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)