damy a scris:
si de unde ai u informatii asa sigure, ca eu am intrebat in stanga si indreapta , auditori sau alte persoane din INM nu stiu cati au luat examenul. pot sa fie si 500 cum pot sa fie si 150 , da nu mai vb aiurea ca ai u informatii. Eventual tu faci niste presupuneri ce crezi tu ca ar fi.... , dar informatii nu ai de unde sa ai.
Damy, nu te supara, dar tu pe cine certi cu atata foc si patima, ca eu constat ca antepostatorul tau doar aduce niste elogii cartilor lui Udroiu , niste fasuri dupa aprecierea mea si o spune unul care a invatat dupa ele si caruia procedura penala i-a refuzat (cred) promovarea examenului...eu o sa merg numai pe coduri adnotate de acum incolo sau strict pe codurile de peocedura...Ah, si inca ceva: nu sunt o persoana ranchiunoasa sau care sa retina stocate in ea energii negative, dar totusi sper ca Dumnezeu sa-mi implineasca visul si sa nu-i mai fie permis lui Udroiu sa mai faca subiecte pt examen, fiindca oricum, desi orbit de orgoliu si de succesul profesional pe care il traverseaza,el refuza sa creada, inevitabil decontul tot va veni pt ca si-a batut joc de o gramada de copii cu subiectele din vara, poate unora le-a schimbat chiar destinul intr-un mod nefericit...sunt sigur ca multi sunt in asentimentul meu, desi poate nu vor sa o spuna.