avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
si de unde ai u informatii asa sigure, ca eu am intrebat in stanga si indreapta , auditori sau alte persoane din INM nu stiu cati au luat examenul. pot sa fie si 500 cum pot sa fie si 150 , da nu mai vb aiurea ca ai u informatii. Eventual tu faci niste presupuneri ce crezi tu ca ar fi.... , dar informatii nu ai de unde sa ai.

damy a scris:

si de unde ai u informatii asa sigure, ca eu am intrebat in stanga si indreapta , auditori sau alte persoane din INM nu stiu cati au luat examenul. pot sa fie si 500 cum pot sa fie si 150 , da nu mai vb aiurea ca ai u informatii. Eventual tu faci niste presupuneri ce crezi tu ca ar fi.... , dar informatii nu ai de unde sa ai.

Damy, nu te supara, dar tu pe cine certi cu atata foc si patima, ca eu constat ca antepostatorul tau doar aduce niste elogii cartilor lui Udroiu , niste fasuri dupa aprecierea mea si o spune unul care a invatat dupa ele si caruia procedura penala i-a refuzat (cred) promovarea examenului...eu o sa merg numai pe coduri adnotate de acum incolo sau strict pe codurile de peocedura...Ah, si inca ceva: nu sunt o persoana ranchiunoasa sau care sa retina stocate in ea energii negative, dar totusi sper ca Dumnezeu sa-mi implineasca visul si sa nu-i mai fie permis lui Udroiu sa mai faca subiecte pt examen, fiindca oricum, desi orbit de orgoliu si de succesul profesional pe care il traverseaza,el refuza sa creada, inevitabil decontul tot va veni pt ca si-a batut joc de o gramada de copii cu subiectele din vara, poate unora le-a schimbat chiar destinul intr-un mod nefericit...sunt sigur ca multi sunt in asentimentul meu, desi poate nu vor sa o spuna.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
rino83, utilizator
Rino, buna alegere faci pentru procedura. Dupa esecul din vara, eu am "tocat" Codul de Procedura facandu-mi grile si a fost metoda de succes 100%. Cat priveste elogiile anterioare, dati-mi voie sa am rezerve. Depinde de stilul fiecaruia. Stilul "carte de sinteza" este cel mai inselator.
acum vb si eu sa nu tac...sunt de acord cu Damy, am mai spus-o si ma repet, nu avem de unde sa stim cati au facut peste 70 sau peste 80,,,de exemplu in vara(si stim cu totii ce exam a fost in vara:D) o colega de-a mea a facut 69 grile si acum 74...deci,,,nu a fost neaparat usor, si in conditiile de exam multi am gresit sau nu am vaz anumite lucruri care acum ni se par abecedar dar asta e....eu zic sa nu ne mai pripim,,,doar azi nu e maine si apoi nu vreau sa ii descurajez sau sa creada cei care au postat ca au facut 90 si nu mai stiu cate ca mi-e ciuda, nici nu stiu inca cate am facut, dar,,,,eu zic ca ar fi bine sa asteptam pana maine, nu de alta dar...Totusi,numai sa nu ne dea Dumnezeu bucuria lui Geoana :)... fara suparare!
stilul carte de sinteza pt acest tip de examen este f bun, pentru ca tematica e mare. depinde, asa cum s-a spus de stilul fiecaruia. nu am zis ca sunt carti pe care tb sa le aiba fiecare in biblioteca, pt ca nu e asa, dar pt examenul asta sunt extraordinare, in conditiile in care anterior ai lecturat alte cursuri stufoase. consider ca trebuie sa inveti ceeace se cere si nu ceea ce e cel mai bun. sunt f multe "chichite' care se regasesc in cartile lui, prezentate asa cum trebuie.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)