avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
te uiti gresit la raspunsuri...este doar c corect...

Damy, nu te supara, dar tu pe cine certi cu atata foc si patima, ca eu constat ca antepostatorul tau doar aduce niste elogii cartilor lui Udroiu , niste fasuri dupa aprecierea mea si o spune unul care a invatat dupa ele si caruia procedura penala i-a refuzat (cred) promovarea examenului...eu o sa merg numai pe coduri adnotate de acum incolo sau strict pe codurile de peocedura...Ah, si inca ceva: nu sunt o persoana ranchiunoasa sau care sa retina stocate in ea energii negative, dar totusi sper ca Dumnezeu sa-mi implineasca visul si sa nu-i mai fie permis lui Udroiu sa mai faca subiecte pt examen, fiindca oricum, desi orbit de orgoliu si de succesul profesional pe care il traverseaza,el refuza sa creada, inevitabil decontul tot va veni pt ca si-a batut joc de o gramada de copii cu subiectele din vara, poate unora le-a schimbat chiar destinul intr-un mod nefericit...sunt sigur ca multi sunt in asentimentul meu, desi poate nu vor sa o spuna.

Daca ai experienta cel putin a unui examen, ar tb sa realizezi ca nu sunt suficiente codurile. adnotate poate, dar sunt unele coduri adnotate care prezinta aceeasi idee luata din mai multe sentinte, timp irosit inutil pt pregatirea unui examen.
consider ca ar trebui sa stii f bine textul legal, apoi ceva teorie acolo unde textul nu e suficient pt intelegerea pe ansamblu a unei institutii si nu in cele din urma ril-urile. de aceea am spus ca sunt f bune cartile lui. cat despre subiectele formulate sunt de acord, se poate spune ca a fost o bataie de joc in vara, dar asta este. sunt care au luat, deci nu era ceva imposibil.
Pai sigur ca nu s-au dat publicitatii, pentru ca altfel nu ne-am mai da cu presupusul pe aici, dar facute sunt si se stie cati au trecut..
rino in ceea ce priveste examenul din vara ai dreptate, eu sincer nu am nici o treaba cu cel care vorbea de cartile lui Udroiu- nu le pot considera bune sau rele pt ca nu le-am citit. eu am vrut sa raspund la cineva care a scris ca stie el din surse sigure ca sunt 300 care au trecut de prima proba. Dar , revenind la domnul Udroiu eu nu am citi cartile si cred ca chiar daca le asi fic itit nu sunt eu in masura sa imi dau cu parerea daca sunt bune sau rele. Ceea ce este drept este ca in vara a fost bataie de joc, dar ... poate nici eu nu au vrut sa iasa asa pur si simplu si acum putea sa iasa prost sa nu faca 100 grila... asa a fost sa fie.
short_tail a scris:

Pai sigur ca nu s-au dat publicitatii, pentru ca altfel nu ne-am mai da cu presupusul pe aici, dar facute sunt si se stie cati au trecut..

pai le-ati facut voi listele ca sa stiti ca sunt facute? sau ca informatiile care ajung la voi sunt si reale? asteptati copii asteptati. 24 de ore nu sunt multe.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)