Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Un medic: „deşi unele medicamente alternative au efecte secundare periculoase, altele, cum ar fi multe dintre plante, s-au dovedit a fi consumabile în siguranţă. Astfel, deşi există puţine dovezi ferme în ceea ce priveşte efectul lor terapeutic, susţinătorilor utilizării acestor plante în calitate de tratament pentru boli grave trebuie întotdeauna să li se permită să le prescrie, din moment ce pacienţii lor nu vor avea nimic de suferit şi s-ar putea să aibă de câştigat din folosirea acestor produse”.
Care dintre următoarele enunţuri, dacă este adevărat, slăbeşte cel mai tare concluzia medicului?
(A) Mulţi practicieni şi pacienţi neglijează medicamentele convenţionale mai eficace în favoarea tratamentelor cu plante.
(B) Multe tratamente cu plante sunt vândute pe piaţă afirmându-li-se eficacitatea dovedită, deşi în realitate această eficacitate nu este dovedită.
(C) Unii pacienţi ar putea avea reacţii alergice la anumite medicamente care sunt tolerate bine de alţi pacienţi.
(D) Marea majoritate a celor care furnizează tratamente alternative sunt motivaţi în aceeaşi măsură de profit ca şi de grija pentru sănătatea pacientului lor.
(E) Orice uşurare a durerii sau alte beneficii aduse de multe plante s-au dovedit a îşi avea originea în totalitate în credinţa pacientului în acel tratament şi nu în proprietăţile biochimice ale plantelor.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)