Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Barbu: „Asociaţia Naţională a Ceaiului citează apariţia repetată din ultima vreme a ceaiului în reclame şi articole de presă ca dovadă a creşterii popularităţii ceaiului. Totuşi, o societate neutră de sondare a opiniei publice, Survey Group, a urmărit vânzările de ceai, la numeroase magazine, în ultimii 20 de ani şi nu a constatat nici o schimbare în cantitatea de ceai vândută. Putem, deci conchide că ceaiul nu este mai căutat acum decât altădată.”
Care dintre următoarele afirmaţii, în cazul în care este adevărată, slăbeşte cel mai mult din forţa argumentului domnului Barbu?
(A) Asociaţia Naţională a Ceaiului şi-a anunţat intenţia de a efectua propriul studiu de vânzări în anul care vine.
(B) Un studiu efectuat de o altă societate de sondare a opiniei publice, fără legătură cu Survey Group, arată că publicul este în general receptiv la ideea de a încerca noi sortimente de ceai.
(C) Survey Group este finanţată de un consorţiu format din grupuri de promovare a intereselor consumatorilor.
(D) Magazinele din care şi-a adunat informaţiile firma Survey Group sunt toate situate în aceeaşi regiune, mică, a ţării.
(E) Ceaiul a fost subiectul unei campanii de publicitate costisitoare şi eficientă, finanţată în parte de Asociaţia Naţională a Ceaiului.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)