avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Executron a scris:

Voi cum procedati?

Va grabiti astfel incat sa va incadrati in 2min/intrebare cu tot cu "inbulinat" SAU acceptati ca veti completa mai putine dar zaboviti mai mult pe intrebare pentru a asigura corectitudinea raspunsului?

Eu cred ca voi "imbulina" deodata cu rezolvarea. Oricum nu mai e timp de verificat a doua oara daca e corect sau nu asa ca macar nu mai pierd timpul la sfarsit cu copiatul raspunsurilor pe foaia de concurs.
In legatura cu cele 2 min, cred ca unele se rezolva mai repede decat altele. De exemplu mie mi se pare mai usor sa rezolv partea cu interpretarea unui text decat cele de rationament analitic, pe care ma gandesc sa le las mai la urma.
Patrick_ a scris:

Executron a scris:

Voi cum procedati?

Va grabiti astfel incat sa va incadrati in 2min/intrebare cu tot cu "inbulinat" SAU acceptati ca veti completa mai putine dar zaboviti mai mult pe intrebare pentru a asigura corectitudinea raspunsului?

Eu cred ca voi "imbulina" deodata cu rezolvarea. Oricum nu mai e timp de verificat a doua oara daca e corect sau nu asa ca macar nu mai pierd timpul la sfarsit cu copiatul raspunsurilor pe foaia de concurs.
In legatura cu cele 2 min, cred ca unele se rezolva mai repede decat altele. De exemplu mie mi se pare mai usor sa rezolv partea cu interpretarea unui text decat cele de rationament analitic, pe care ma gandesc sa le las mai la urma.

La mine e exact invers, alea de rationament analitic sun preferatele mele..doar o foaie si un pix sa am la indemana si nu cred ca imi solicita prea mult timp sa le rezolv...alea de intepretare a textului ma consuma enorm, simt ca-mi plesnesc venele in cap pana le rezolv si sunt sigur ca nici nu ma incadrez in timp.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
rino83, utilizator
La cele de rationament analitic pt mine e esential sa gasesc forma grafica cea mai sugestiva sub care sa le pun. Daca o gasesc din prima e ok, se rezolva de la sine. Daca insa nu gasesc din prima cum sa le reprezint grafic incepe sa ma streseze lipsa timpului.
Patrick_ a scris:

La cele de rationament analitic pt mine e esential sa gasesc forma grafica cea mai sugestiva sub care sa le pun. Daca o gasesc din prima e ok, se rezolva de la sine. Daca insa nu gasesc din prima cum sa le reprezint grafic incepe sa ma streseze lipsa timpului.

Da, dar e matematica pura, nu lasa loc de interpretari, asa cum la sectiunea de intepretare a textului esti foarte vulnerabil in a intepreta textul de o maniera gresita..acolo la mine e mult chestie de ghici la alegerea raspunsului sau de noroc sa fi retinut ideea esentiala a textului, fiindca pe unele le intepretez adecvat, dar la altele o fac in cel mai defectuos mod posibil.
Un număr de exact şapte angajaţi – Florin, Georgiana, Horia, Izabela, Kati, Liviu şi Mihai – conduc pe rând o furgonetă. Fiecărui angajat îi vine rândul o singură dată. Ordinea în care ei conduc trebuie să corespundă următoarelor condiţii:
Mihai este al doilea sau al treilea la rând.
Izabela nu este prima.
Horia nu este al treilea.
Dintre angajatele Georgiana, Kati şi Izabela, una este prima, alta este a patra şi alta este a şaptea.
Lui Horia şi Kati le vine rândul unul după celălalt.
Lui Liviu şi Georgianei nu le vine rândul unul după celălalt.

1. Care este numărul total de angajaţi dintre care oricine poate fi al cincilea?

(A) Doi.

(B) Trei.

(C) Patru.

(D) Cinci.

(E) ªase.

2 Care dintre următoarele afirmaţii trebuie să fie falsă?

(A) Florin este primul şi Mihai este al doilea.

(B) Georgiana este prima şi Izabela este a patra.

(C) Georgiana este a patra şi Liviu este al şaselea.

(D) Izabela este a patra şi Kati este a şaptea.

(E) Mihai este al doilea şi Izabela este a şaptea.

3. Dacă Liviu este al şaselea la rând, atunci care dintre următoarele afirmaţii trebuie să fie adevărată?

(A) Georgiana este prima.

(B) Horia este al doilea.

(C) Izabela este a şaptea.

(D) Kati este a patra.

(E) Mihai este al treilea.

4. Una dintre următoarele variante este o listă completă şi corectă a momentelor în care i-ar putea veni rândul lui Liviu; care este aceasta?

(A) Primul, al treilea, al cincilea.

(B) Al doilea, al treilea, al cincilea, al şaselea.

(C) Al treilea, al patrulea, al cincilea, al şaselea.

(D) Al treilea, al cincilea.

(E) Al treilea, al cincilea, al şaselea.

5. Dacă Kati nu este prima, iar Liviu nu este al treilea, atunci care dintre următoarele variante este o listă completă şi corectă a momentelor în care i-ar putea veni rândul lui Florin?

(A) Al doilea, al treilea.

(B) Al doilea, al treilea, al cincilea.

(C) Al treilea, al cincilea.

(D) Al treilea, al cincilea, al şaselea.

(E) Al cincilea, al şaselea.

6. Dacă Kati nu este prima şi Florin nu este al doilea, atunci care dintre următoarele afirmaţii trebuie să fie adevărată?

(A) Mihai este al doilea.

(B) Kati este a patra.

(C) Izabela este a şaptea.

(D) Lui Florin şi lui Horia le vine rândul unul după celălalt.

(E) Lui Liviu şi Izabelei le vine rândul unul după celălalt.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)