Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Singurele înregistrări existente din trecut care sunt transferate pe compact discuri sunt cele despre care casele de discuri consideră că se vor vinde suficient de bine pe compact discuri pentru a fi profitabile. Prin urmare, majoritatea înregistrărilor de jazz clasic nu va fi transferată pe compact discuri, deoarece la staţiile de radio sunt date puţine dintre acestea.
Concluzia de mai sus urmează logic doar dacă se presupune una dintre următoarele idei
(A) Puţine dintre înregistrările anterioare despre care casele de discuri consideră că pot fi transferate profitabil pe compact discuri sunt înregistrări de jazz clasic.
(B) Puţine compact discuri cu înregistrări de jazz clasic sunt date la staţiile de radio.
(C) Singurele înregistrări date la staţiile de radio sunt cele despre care casele de discuri consideră că pot fi vândute cu profit dacă sunt înregistrate pe compact discuri.
(D) Majoritatea caselor de discuri este mai mult interesată să scoată profit decât să păstreze înregistrările de jazz clasic.
(E) Casele de discuri consideră că nici o înregistrare care nu este dată la radio nu ar fi profitabilă dacă ar fi transferată pe compact disc.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)