Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Costul taxelor semestriale la o anumită universitate se bazează pe numărul de cursuri la care se înscrie studentul în semestrul respectiv. Deşi preţul pe curs la universitatea respectivă nu a crescut în ultimii patru ani, mulţi dintre studenţi care-şi puteau permite plata taxelor atunci când s-au înscris pretind acum că acest lucru nu mai este posibil.
Fiecare dintre următoarele idei, dacă ar fi adevărată, ajută la rezolvarea discrepanţei aparente de mai sus, CU EXCEPŢIA UNEIA:
(A) Salariile de la facultăţile universităţii au crescut puţin în ultimii patru ani.
(B) Numărul de cursuri pe semestru la care trebuie să se înscrie studenţii de la zi este anul acesta mult mai mare decât în trecut.
(C) Costul de trai în vecinătatea universităţii a crescut în ultimii doi ani.
(D) Universitatea le acordă noilor studenţi un număr mare de burse care sunt reînnoite în fiecare an pentru studenţii care au medii mari.
(E) Universitatea a transformat marea majoritatea a posturilor administrative cu jumătate de normă, pe care erau încadraţi în general studenţii, în posturi cu normă întreagă, pentru persoane care nu sunt studenţi.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)