Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
. Ziarist: Dacă aţi primi o scrisoare nesemnată cel mai probabil aţi avea îndoieli cu privire la adevărul conţinut. Însă articolele de ştiri includ adesea afirmaţii din surse anonime, iar acestea sunt, de obicei, citate respectuos. Are sens să fii sceptic cu privire la aceste surse, pentru că, la fel ca şi în cazul scrisorilor nesemnate, anonimatul face posibilă introducerea afirmaţiilor neadevărate sau denaturate fără a trebui să dai socoteală.
Argumentul ziaristului începe prin a
(A) Sublinia că într-o anumită situaţie s-ar presupune că se adoptă o anumită atitudine, pentru a susţine că o atitudine similară ar fi justificată într-o situaţie analogă
(B) Face o analogie între atitudinea adoptată în mod obişnuit într-o anumită situaţie şi atitudinea diferită adoptată de obicei într-o altă situaţie, şi conchide că ultima atitudine se justifică mai mult decât prima
(C) Concluziona că o anumită atitudine ar fi justificată în toate situaţiile de o anumită natură motivând că această atitudine se justifică într-o situaţie ipotetică de acest tip
(D) Pune sub semnul întrebării un anumit tip de dovadă, deoarece face o analogie între respectiva probă şi alte dovezi pe care argumentul le demonstrează ca fiind, de obicei, false
(E) Pune sub semnul întrebării motivele celor care prezintă anumite informaţii şi conchide că, din acest motiv, e probabil ca informaţiile să fie false
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)