avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
puca84 a scris:

B?

ai zis D, prima data sau mi s-a parut?:D
d
Andra Maria a scris:

d

da
ION: Într-o societate, tolerarea unei nedreptăţi săvârşite de cei privilegiaţi economic împotriva unuia dintre cei dezavantajaţi economic nu este doar reprobabilă ci şi lipsită de gândire de perspectivă: un sistem care face o nedreptate unei persoane dezavantajate astăzi, mâine poate foarte bine să facă aceeaşi nedreptate unei persoane avantajate.
MARIA: În societatea noastră atât oamenii cu bani cât şi cei cu studii se pot apăra de tot felul de nedreptăţi de genul celor suferite de cei care o duc mai puţin bine. A permite acestor nedreptăţi să se perpetueze este o politică deficitară, dar nu pentru că pune pe toată lumea într-o situaţie egală de risc în faţa nedreptăţilor, ci pentru că este o sursă puternică de tulburări sociale.

Care dintre următoarele enunţuri reprezintă răspunsul Mariei la spusele lui Ion?

(A) Oferă un temei pentru a pune la îndoială adevărul concluziei lui Ion.
(B) Deduce consecinţe neplauzibile din presupoziţiile lui Ion.
(C) Pune la îndoială autoritatea lui Ion de a prezenta politici sociale.
(D) Oferă un temei alternativ pentru a accepta adevărul concluziei lui Ion.
(E) Îl acuză pe Ion că nu merge până la capăt cu recunoaşterea tuturor implicaţiilor punctului său de vedere.
D?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)