Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
ION: Într-o societate, tolerarea unei nedreptăţi săvârşite de cei privilegiaţi economic împotriva unuia dintre cei dezavantajaţi economic nu este doar reprobabilă ci şi lipsită de gândire de perspectivă: un sistem care face o nedreptate unei persoane dezavantajate astăzi, mâine poate foarte bine să facă aceeaşi nedreptate unei persoane avantajate.
MARIA: În societatea noastră atât oamenii cu bani cât şi cei cu studii se pot apăra de tot felul de nedreptăţi de genul celor suferite de cei care o duc mai puţin bine. A permite acestor nedreptăţi să se perpetueze este o politică deficitară, dar nu pentru că pune pe toată lumea într-o situaţie egală de risc în faţa nedreptăţilor, ci pentru că este o sursă puternică de tulburări sociale.
Care dintre următoarele enunţuri reprezintă răspunsul Mariei la spusele lui Ion?
(A) Oferă un temei pentru a pune la îndoială adevărul concluziei lui Ion.
(B) Deduce consecinţe neplauzibile din presupoziţiile lui Ion.
(C) Pune la îndoială autoritatea lui Ion de a prezenta politici sociale.
(D) Oferă un temei alternativ pentru a accepta adevărul concluziei lui Ion.
(E) Îl acuză pe Ion că nu merge până la capăt cu recunoaşterea tuturor implicaţiilor punctului său de vedere.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)