Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Un crescător specializat de pisici: „Cercetările arată că dacă o pisică este castrată în primele luni de viaţă, oasele membrelor, de obicei, nu cresc cum trebuie. Dezvoltarea neadecvată a picioarelor conduce, la rândul ei, la artrită pe măsură ce pisica înaintează în vârstă. De aceea, cine vrea să îşi protejeze pisica de artrită, ar trebui să nu o castreze înainte ca aceasta să ajungă la maturitate.”
Care dintre cele de mai jos reprezintă critica la care raţionamentul crescătorului este cel mai vulnerabil?
(A) Nu se are în vedere posibilitatea ca şi pisicile necastrate să facă artrită.
(B) Nu se precizează câte dintre pisicile castrate de mici manifestă ulterior artrită.
(C) Nu se dau informaţii despre credibilitatea crescătorului de pisici.
(D) Nu se dau informaţii despre apariţia artritei ca urmare a castrării pisicilor în alte etape ale vieţii.
(E) Nu se precizează legătura dintre artrită şi dezvoltarea necorespunzătoare a membrelor.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)