Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Acum un an o autoritate locală a iniţiat o campanie antifumat în ziarele locale, pe care a finanţat-o dintr-o taxă suplimentară pe ţigări de 20 de cenţi la pachet. După un an, numărul de fumători de ţigări din localitate scăzuse cu 3%. Este limpede că publicitatea antifumat a avut efect, fie şi mic, asupra numărului de fumători de ţigări din localitate.
Care dintre următoarele propoziţii, dacă este adevărată, ajută cel mai mult la întărirea acestui raţionament?
(A) De la lansarea campaniei, nu a crescut nivelul de consum al altor produse din tutun, cum ar fi cel de prizat şi cel de mestecat, de către locuitorii din localitate
(B) Un număr substanţial de fumători de ţigări din localitate, care nu s-au lăsat de fumat în timpul campaniei, fumează acum mai puţin decât fumau înainte de începerea campaniei.
(C) Internările în spitalul local cu diagnostic de boli respiratorii cronice scăzuseră cu 15% la un an după începerea campaniei.
(D) Comercianţii din localitate au reacţionat la taxa locală prin reducerea cu 20 de cenţi a preţului pe pachet la care vindeau ţigările.
(E) Fumătorii din localitate aveau venituri care erau în medie cu 25% mai mici decât cele ale nefumătorilor.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)