Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Psihologii au susţinut că mulţi oameni sunt mai susceptibili la probleme psihologice iarna decât vara; psihologii numesc această afecţiune „tulburare afectivă sezonieră”. Susţinerea lor se bazează pe rezultatele unor studii în cadrul cărora li s-a cerut subiecţilor să îşi aducă aminte cum se simţeau la anumite momente din trecut. Nu este însă clar faptul că oamenii pot reda corect stările lor psihologice anterioare. Aşadar, rezultatele acestor studii nu justifică susţinerea psihologilor că există o afecţiune ce poate fi numită „tulburare afectivă sezonieră”.
Autorul critică susţinerea psihologilor în modul următor:
(A) Oferind o explicaţie alternativă a variaţiei stărilor psihologice de-a lungul anotimpurilor.
(B) Punând la îndoială ideea că o variaţie de-a lungul anotimpurilor în apariţia problemelor psihologice poate fi etichetată ca fiind o afecţiune.
(C) Punând la îndoială reprezentativitatea eşantionului de populaţie studiat de psihologi.
(D) Punând la îndoială o presupoziţie pe care autorul o atribuie psihologilor.
(E) Demonstrând că numărul de oameni care suferă cu adevărat de tulburări afective sezoniere este mai mic decât crezuseră psihologii anterior.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)