Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Discutii despre "fituica" de la interviu...banuiesc ca urmeaza vreo 30 de pagini.... Ce patetic! Un "stres", intr-adevar!!! Azi,la interviu,cel putin la comisia 1,nimeni nu a fost intrebat despre ceva ce a scris in foaia respectiva. Au fost intrebari de prezentare si de etica profesionala,atat.
Din fitzuica aia sunt formulate doar intrebari referitoare la eventualele locuri de munca si profesii anterioare, precum si la facultatea de drept absolvita (inca se merge pe teoria clasica, bucuresti, iasi, cluj si faptul ca exista anumite controverse intre acestea, despre care insa la interviu n-o sa fiti intrebati). Nu se pun doar intrebari legate de deontologie si etica profesionala (oricum, acestea sunt formulate sub forma unei spete). Veti fi intrebati cu privire la motivatia pentru care nu sunteti multumiti de actualul loc de munca si de ce doriti sa deveniti magistrati (unde e cazul), de ce ati stat acasa pana acum (din nou,unde e cazul...), ce "ramura" a magistraturii v-ati dori sa profesati si din ce motive, etc, etc. Nu e un interviu simplu, dar nici imposibil. Priviti-l ca pe un interviu de angajare (in esenta asta si este)...Fiti increzatori si nu va temeti, pentru ca nu asta cauta ei de la viitorii magistrati, adica teama! Eu am dat interviul in 2009, stiu despre ce vorbesc, am intrat atunci si fituica aia nu prea a contat la rubricile "interese profesionale" sau hobbiuri...Daca insa nu prea aveti ce povesti despre voi, veti fi intrebati, ca ultima resursa, si despre hobbiuri:D
intrucat chiar n-am nicio idee despre interviu, da pt mine e un stres suplimentar faptul ca cel mai probabil nu am scris la obiect in foaia de prezentare(si mai ales pt ca nu stiu ce relevanta poate avea - pot de pilda sa concluzioneze ca sunt o persoana distrata ceea ce nu cred ca e de bine pt un viitor magistrat)...dar e vreo problema ca scriem 50 de pg? te supara cu ceva...pt mine una e f important sa iau o nota foarte mare la interviu pt ca nu stralucesc la teroretic...
in fine..poate sunt cam epuizata insa mi se pare ca esti caustic/a inutil
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)