avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Pai firesc e sa te referi la domenii de interes profesional in actuala profesie, ca sa incerce ei sa faca o legatura cu magistratura. Daca acum lucrezi la gara, crezi ca poti sa treci ca domeniu de interes profesional contractele nenumite?? De fapt, poti orice..
aNdreiD, tie si 6 daca-ti dau la interviu, tot nu te mai da nimeni jos de pe lista, cum se exprima cineva deunazi..asa ca, relaxeaza-te, ca o sa fie de invatat la INM...
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2011
ContSters191473, utilizator
Andra Maria a scris:

completez: e vorba de oameni tineri care au trecut prin ex INM

Poate cei din comisie nu sunt ca si cei de care vorbesti.
Exista si posibilitatea asta. Deci, nu poti sa fii sigura. ;)
na, sper numai sa nu fie un dezavantaj ca n-am inteles ce doreau de la mine....Doamne acum incep sa ma stresez pe chestiunea fituicii ce am completat-o
jalnic :(
Misto discutiile despre fitzuica =D>

Eu am bagat la rubrica "contestata" drept civil, drept comercial, politica si economie globala...

Ma indoiesc ca are vreo importanta ce-am scris acolo.

Ma gandeam ca poate conteaza pt psihologic (pt cei care ajung acolo)....
la domenii de interes profesional noua in sala ne-au spus ca sunt 2 posibilitati :
- ori ai lucrat in domeniu si atunci zici in ce domeniu ai lucrat gen ... drept procesual civil sau penal dak ai fost grefier sau mai stiu eu ce
- ori nu ai lucrat si atunci spui ce materii iti plac si in ce domeniu ai vrea sa lucrezi ... drept civil , penal , administrativ etc
Eu personal am zis penal si procedura penala

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)