Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Pai firesc e sa te referi la domenii de interes profesional in actuala profesie, ca sa incerce ei sa faca o legatura cu magistratura. Daca acum lucrezi la gara, crezi ca poti sa treci ca domeniu de interes profesional contractele nenumite?? De fapt, poti orice..
aNdreiD, tie si 6 daca-ti dau la interviu, tot nu te mai da nimeni jos de pe lista, cum se exprima cineva deunazi..asa ca, relaxeaza-te, ca o sa fie de invatat la INM...
na, sper numai sa nu fie un dezavantaj ca n-am inteles ce doreau de la mine....Doamne acum incep sa ma stresez pe chestiunea fituicii ce am completat-o
jalnic :(
la domenii de interes profesional noua in sala ne-au spus ca sunt 2 posibilitati :
- ori ai lucrat in domeniu si atunci zici in ce domeniu ai lucrat gen ... drept procesual civil sau penal dak ai fost grefier sau mai stiu eu ce
- ori nu ai lucrat si atunci spui ce materii iti plac si in ce domeniu ai vrea sa lucrezi ... drept civil , penal , administrativ etc
Eu personal am zis penal si procedura penala
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)