avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
dar nu cred ca se supara nimeni, cred ca empatizam cu totii intrucat ne scaldam cam prin aceleasi ape(cred ca si fruntasii sunt nitel stresati, altii-vbesc in nume propriu, si mai si:)...si e adevarat nu sunt intr-o situatie de invidiat, dar daca nu e acum va fi la vara (sper eu)
speram sa treaca cat mai iute zilele astea de asteptare
tra sa-mi rezolv pana vineri o manichiura decenta sa nu vada comisia ca mi-am ros nu unghile, mainile:))
o seara linistita tuturor
si m13d multumim pt incurajari si creditul pe care ni-l dai :)
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
lucian_d, utilizator
'Neata tuturor ! Inca 15 candidati au emotii astazi, le urez succes!
De joi pana duminica sunt cate 60 pe zi la interviu, lucreaza comisiile la capacitate maxima, luni si marti se odihnesc si mai au abia miercuri activitate..
ContSters191473, utilizator
Cei care au sustinut interviul in fata comisiei nr 2, ce impresie v-au lasat membrii acestei comisii? Daca se poate sa exemplificati si cateva aspecte asupra carora s-a concentrat interviul, va multumesc anticipat. Am si eu maine interviul in fata acestei comisii si desi nu prea mai am sanse, vreau totusi sa las si eu o ultima impresie buna.:)
rino83, utilizator
Rino83,multa bafta maine!
Fiindca am primit mai multe mesaje private in legatura cu interviul,voi posta aici ce am de zis,fiindca n-am timp sa raspund fiecarei persoane ,si mi se pare si mult mai corect.Trebuie sa te prezinti,sa evidentiezi unele trasaturi de personalitate(aici,pot fi intrebari),de ce am ales magistratura,care consider ca sunt principalele trasaturi ale magistratilor.. si... am avut o sg intrebare de etica: suntem in luna sept,in luna oct aveti programata nunta,cu o sapt inainte de nunta,aflati sa nasul dvs este cercetat intr-un dosar penal,ce veti face in ac situatie? In functie de raspunsuri,sunt intrebari suplimentare. Nu pot spune ca atmosfera a fost relaxata,dar nici nu pot spune sa am simtit mitraliera indreptata spre mine.Nu au fost intrebari care sa aiba legatura cu ce am scris in foaia de prezentare,dar,daca la hobby-uri,cineva a scris tarot-ul,ghicitul in cafea,faptul ca ii place sa stea in cap 3 ore pe zi,s-ar putea sa fie nevoie de explicatii suplimentare
:) . Vreau sa fac o precizare, referitoare la un mesaj postat anterior,nu sunt deloc caustica,insa,am o oarecare stare cd cineva vb cu usurinta despre stres,si incearca sa accentueze problemele ,at cd nu este cazul;avand medici in familie ,pot spune ca am contact zilnic cu problemele pe care le poate genera stresul,mai ales efectele lui asupra pers sub 30 de ani.Cd aveti impresia ca sunteti stresati,sunteti doar putin nelinistiti,atata tot... :) Va doresc mult succes la interviu! Sper ca nu am intarziat prea mult raspunsul...

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)