anahi85 a scris:
Referitor la intrebarea cu nasul...tare situatia...este clar ca nu-i intereseaza daca stii sau nu drept, ci cum esti tu ca om, cum reactionezi in diverse situatii si daca esti cumva exagerat in anumite privinte. De exemplu, ar fi fost exagerat daca s-ar raspunde ca, clar l-as renega si nu imi mai trebuie un asemenea nas.
Propun un alt exemplu....ce a-ti face in situatia in care, judecator fiind, in timpul sedintei aflati ca fiul d-voastra a suferit un accident ? Continuati sedinta sau o suspendati? Intrebare adresata la interviu in aniul 2009....:P
Orice parinte ar raspunde ca ar suspenda sedinta, e absolut logic si uman, e mai greu sa-i ceri sa raspunda la intrebarea asta unuia care nu are copil.
Daca mi-ar cere cineva sa aleg vreodata intre profesie si copil, as alege copilul fara rezerve, n-as sta in cumpana nicio clipa.
In mod evident profesia are si unele neajunsuri, in sensul ca poti rata o serbare a copilului din pricina unei sedinte sau unei anchete la fata locului, insa chestia cu accidentul are, in opinia mea, un singur raspuns, acela ca suspenzi si pleci la spital. Sa ne fereasca Dumnezeu de o astfel de situatie..