avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
rino83 a scris:

Cei care au sustinut interviul in fata comisiei nr 2, ce impresie v-au lasat membrii acestei comisii? Daca se poate sa exemplificati si cateva aspecte asupra carora s-a concentrat interviul, va multumesc anticipat. Am si eu maine interviul in fata acestei comisii si desi nu prea mai am sanse, vreau totusi sa las si eu o ultima impresie buna.:)

Rino nu stiu de ce eu aveam impresia ca tu nu ai mai participat dupa grila de drept retinusem eu ca ai facut 69?
Scuze daca te-am inteles gresit tu sti ca am o simpatie deosebita pt tine felicitari si nu dispera nu se stie niciodata de unde sare iepurele.
Mult curaj....
Karmine, e greu de spus care e raspunsul corect, cred ca urmaresc un raspuns sincer de la candidat nu un raspuns conform codului deontologic, ca n-am vazut bibliografie pentru interviu.
Si-apoi, bietul nas, poate e cercetat la plangerea unui nebun, poate e nevinovat, poate are dosar dupa ce ti-a tinut lumanarea, ce faci, il renegi, e chiar culmea..
Poate nasul e la randul lui magistrat, poftim, extindem speta, stiu o groza de magistrati care au fost cercetati de parchetul curtii de apel pentru abuz in serviciu constand in faptul ca au solutionat neconvenabil pentru una dintre parti un dosar ori pentru ca, in calitate de prim-procuror , au respins o plangere impotriva solutiei, asa ca nu toti cei care sunt cercetati sunt si vinovati, se mai da si nup..:)
Da ,asa este,nici eu n-am sustinut ca ar exista raspunsuri standard la situatiile de acest gen.Ideal ar fi sa te poti referi la mai multe aspecte,sa le prezinti pe fiecare separat,asa cum ai spus si tu...insa,in speta ,esti destul de limitat,fiindca totul se intampla cu 1 sapt inainte de nunta...si tb sa iei o decizie.,nu cunosti solutia care s-ar putea da ulterior,poate fi orice solutie...
Asa sunt puse pe INM niste materiale de la un seminar pe deontologie facut cu magistrati, daca il cititi o sa vedeti ca nicio speta nu a primit solutie unanima si nici nu e prezentat vreun raspuns considerat corect.
Sunt dezbateri, prin raspunsul formulat comisia isi face o idee despre cum argumentezi un subiect, cum te exprimi, daca adopti solutii extreme, etc. Si toate astea spun ceva despre tine ca om, le place sau nu le place de tine, interviul are si o doza de subiectivism in sensul asta.
Un gand bun si din partea mea pentru rino83, aNdreiD si Executron, care sustin maine interviul, bafta multa si sa auzim vesti bune !

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)