avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act sexual cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act sexual cu o minora

am intretinut in urma cu doi anio,un act sexual oral.cu o minora de 14 ani.acum ea are 16 ani.plangere e depus mama ei,la acea data.acum,ea poate sa isi retraga plangerea?sunt chemat din nou,la recurs.instanta de fond a mentinut ordonanta procurorului(SUP SI 1000 RON amenda)instanta de recurs nu poate da solutia,deoarece mama feteii tot amana.deja a amanat de 4 ori.deci,poate sa isi retraga fata plangerea,daca e facuta de mama ei?sau,poate sa dea o declaratie in care sa zica ca nu mai vrea sa ma acuze?caci ea nici nu a vrut.vrem sa ne casatorim,dar relatia noastra e pe de ascuns,caci ma tem sa nu zica cineva la recurs ca noi inca ne vedem.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:53, 23 Septembrie 2010
cum se poate proba vinovatia?si cum se poate proba intentia?si pedofilia nu este la varsta de 14 ani.ci sub 12.si e amenda aedministrativa.sa dat SUP.deci,nu sunt probe.
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2010
marian101, utilizator
stati asa.....si dvs erati minor la data savarsirii faptei cumva?
nu,eu aveam 18 ani si 2 luni
Plangerea penala nu poate fi retrasa,urmarirea penala fiind dispusa din oficiu,deci concluzia ar fi: sa nu va mai casatoriti ca sa fie pe urma nevoie sa va despartiti.
Intotdeauna legea a avut o "grija deosebita" fata de cei" buni".

N.B.:offtopic:
Ca de obicei,profesionistul "u.b.i.k" are din nou dreptate
domnule r.gaby.pe baza caror probe ma vor acuza?pe o plangere penala?nu inteleg?adica,inteleg ca ati vrea sa fiu pedepsit,dar spuneti-mi si pe baza caror probe.ca mama ei a banuit ceva?si mi-a facut plangere?

Alte discuții în legătură

Sentinta ciudata maria482 maria482 R O M Â N I A JUDECATORIA PITESTI SECTIA PENALA Sentinta Penala Nr. 2150 Sedinta publica de la 10 iunie 2010 Completul compus din: PRESEDINTE ... (vezi toată discuția)
Nevinovat dambovescu dambovescu buna ziua.eu sunt un om foart important dintr-un oras mare.ca sa ``scape de mine``,pentru ca detin actiuni majore in cele mai mari afaceri din oras,mi sa ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)