avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act sexual cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act sexual cu o minora

am intretinut in urma cu doi anio,un act sexual oral.cu o minora de 14 ani.acum ea are 16 ani.plangere e depus mama ei,la acea data.acum,ea poate sa isi retraga plangerea?sunt chemat din nou,la recurs.instanta de fond a mentinut ordonanta procurorului(SUP SI 1000 RON amenda)instanta de recurs nu poate da solutia,deoarece mama feteii tot amana.deja a amanat de 4 ori.deci,poate sa isi retraga fata plangerea,daca e facuta de mama ei?sau,poate sa dea o declaratie in care sa zica ca nu mai vrea sa ma acuze?caci ea nici nu a vrut.vrem sa ne casatorim,dar relatia noastra e pe de ascuns,caci ma tem sa nu zica cineva la recurs ca noi inca ne vedem.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:53, 23 Septembrie 2010
dupacum scrie mai sus,contestatia in baza art.278 c.pr.pen,a fost facut,iar instanta de fond,a mentinut solutia.greu imi vine sa cred,ca instanta de recurs,va da alta solutie.
Nu exista elemente noi,nu exista probe de vinovatie....Fara echivoc,instanta de recurs va respinge actiunea si va mentine solutia instantei de fond.

andymaurul
andymaurul a scris:

Nu exista elemente noi,nu exista probe de vinovatie....Fara echivoc,instanta de recurs va respinge actiunea si va mentine solutia instantei de fond.

andymaurul

marian101 a scris:

am intretinut in urma cu doi anio,un act sexual oral.cu o minora de 14 ani.

Fara echivoc (sic!) instanta se poate intreba daca fapta a existat sau nu si cat de justificata este masura aplicarii unei sanctiuni administrative in contextul savarsirii unei fapte cu grad ridicat de pericol social. Apoi, poate sa dispuna retrimiterea cauzei la procuror.
(andy)Maurul si-a facut datoria, nu-i asa? :blush2:
marian101 a scris:

am scris clar mai sus ca e vorba de sex oral #-o#-o. iar fata la cea data a declarat ca nu a facut sex oral cu mine niciodata.nu am aburito acum sa declare asta.ea a declarat atunci si gata.nu a mai fost chemata.e chiar vreau sa ma casatoiresc.dar asta e problema mea.altceva am ointrebat pe forum.multumesc oricum.

si eu cred ca obtine 18 indice 1 fata de cele de mai sus..cum ca nu ea i-a facut sex oral ci el:D
Fata nu isi poate retrage acum plangerea deoarece aceasta plangere a fost facuta de mama ei, pe vremea cand fata avea varsta de 14 ani si se presupune ca discernamantul ei era… diminuat.

Scrieti ca “mama ei a banuit ceva” – se pare ca nu e banuiala, e certitudine – avand in vedere declaratiile dv pe acest forum. Va ganditi ca nu “va fac bine” aceste declaratii publice?

Ce motive de amanare a avut mama fetei? O amanare-doua amanari ar mai “merge”, dar patru?! Ce motive a invocat? Daca nu deranjeaza intrebarea?

“Relatia” dv nu e “pe ascuns”! Nu e deloc… Daca fata ar vrea ceea ce doriti si dv ar fi declarat acum tot ceea ce dv va doriti si ar fi reusit sa-si convinga mama sa o lase balta.

@marian101 a scris:
dupa aceea divortez.si,deja e in favoarea mea

Dupa cum scriam: fata stie exact care va sunt intentiile.

Gradul de pericol social…? Daca despre minor se presupune ca are “discernamant diminuat” dv vreti sa fie luata in seama declaratia data la acel moment de o minora…? Mama ei poate declara ca fiica i-a spus cu totul altceva… dar acum nu vrea sa recunoasca acest fapt deoarece chiar va crede “fat-frumos din zmeura coapta” (sau ii este rusine). Nici la varsta de 16 ani nu se presupune ca minorul are “discernamant total” – adica, pana cand fata nu se casatoreste este tot sub tutela parintilor.

@andymaurul a scris:
Este greu de demonstrat un act sexual nefiresc,in sensul legii...

Sigur ca e greu de dovedit: “urma pestelui in apa si a barbatului in femeie nu se vede”! Dar, atunci, de ce a primit utilizatorul amenda de 1000 lei? Fiecare isi foloseste trupul asa cum doreste – dar sa nu uitam ca (in multe discutii) este vorba despre minori, minori care pot fi pacaliti usor pentru ca sunt la varsta… visarii.
De ce “nefiresc” nu mai intreb…

@marian101, daca sunteti asa sigur ca nu veti avea probleme de ce mai scrieti aici cu disperare?! Sexul oral se practica – deci nu sunteti mai cu motz decat altii. Sau – ceea ce e mai credibil – dv doriti sa vi se intample si aici va desfasurati fanteziile…

Nu sunt moderator in aceasta sectiune dar chiar as inchide toate subiectele pe care dv le deschideti pe aceasta tema: exista forumuri specializate in fanteziile unora si altora.

:offtopic:
milika, esti… de-a dreptul peste stangul! :)

Alte discuții în legătură

Sentinta ciudata maria482 maria482 R O M Â N I A JUDECATORIA PITESTI SECTIA PENALA Sentinta Penala Nr. 2150 Sedinta publica de la 10 iunie 2010 Completul compus din: PRESEDINTE ... (vezi toată discuția)
Nevinovat dambovescu dambovescu buna ziua.eu sunt un om foart important dintr-un oras mare.ca sa ``scape de mine``,pentru ca detin actiuni majore in cele mai mari afaceri din oras,mi sa ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)