avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Buna seara, sunt insarcinata in luna a 3-a iar firma la care lucrez de aproape 3 ani se muta in alt oras.Pot sa cer sa ma trimite in somaj? Daca sunt somera voi beneficia de indemnizatie pentru crestere a copilului? Ce se intampla daca nu vor sa ma trimite in somaj? Au dreptul?
Multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Szegedi , utilizator 11:18, 4 Octombrie 2010
Doamna draga, cu angajatorul ati discutat?????

Era intr-adevar mai sigur pentru el sa nu stie de starea dvs., dar faptul este consumat si consemnat, asa ca n-are rost sa va mai ganditi.

Eu zic sa discutati cu el.
Sfaturile de mai sus (mai ales cel cu modificarea contractului in unul determinat), vi le-am dat din experienta pe care am avut-o ca angajator...
Da, trebuie sa discut cu angajatorul, dar am vrut sa vad mai intai care sunt posibilitatile. Va multumesc ff mult pentru ajutor, chiar mi-au fost de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de preaviz catalinaburlacu catalinaburlacu Buna ziua! Am nevoie de sprijin in a solutia o problema. Sunt angajata cu Contract de munca pe perioada nedeterminata la o companie. In 22 iulie am instiintat ... (vezi toată discuția)
Femeie insarcinata in perioada de proba 11mihaela 11mihaela Buna Ziua, Situatie: angajata la 1.01.2012 cu Contract de Munca pe perioada nedeterminta dar cu perioada de proba de 90 zile. In martie la inceput anunt ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post salariata gravida smeagull smeagull Buna ziua, Am deschis acest topic cu intentia de a obtine o opinie unitara ca raspuns la intrebarea: Este legala concedierea unei salariate gravide (= care ... (vezi toată discuția)