avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat

As dori sa ma lamureasca cineva,daca se poate :
''Decizia penală nr.758 Respinge recursul peste termen declarat de recurenta condamnată Guguci Florica. Obligă recurenta la 140 lei cheltuieli judiciare statului din care 100 lei onorariu avocat oficiu. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică.'':stunned:
Cel mai recent răspuns: cristina&mami , utilizator 20:53, 20 Noiembrie 2010
Da=ne un nr de dosar si locul unde s-a judecat
Nr.dosar: 27003/215/2009
Înregistrat în data de: 16.07.2010
Obiect dosar: revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere (art.447 C.p.p. şi art.86 ind 4 C.p.)
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
GUGUCI FLORICA : Recurent

Judetul?
Ceea ce este scris mai jos ,este o postare mai veche in legatura cu furtul mamei mele: Buna seara,in primul rand!As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva,in urmatoarea situatie: Mama mea,acum 2 ani a furat o suma de bani(900Ron) dintr-un magazin, supravegheat video.(rusinos,dar nu am incotro pt ca e mama mea,si o iubesc nespus de mult,si trebuie sa o ajut acum)Mami,era prietena cu vanzatoarea magazinului din care a furat aceasta suma de bani,mentionata mai sus,iar l-a un moment de neatentie al vanzatoarei,mama se vede pe camera video luand acesti bani.Vanzatoarea,a dat-o in judecata si mamei mele ,i s-a facut dosar penal,pt furt calificat.Mama ,nu a stiut ca aceasta(vanzatoarea),a denuntat-o.Si a plecat in strainatate(mami),de unde nu a mai venit 2 ani.Furtul a avut loc in 2008,iar mami a venit in tara in 2010,nestiind ca avea de executat 3 ani cu suspendare pt acest furt.Pt ca citatiile,ii venisera acasa la bunica mea unde mama mea avea,domiciliul.Intre timp a divortat de tati,ramanad astfel la numele ei de fata,si doasarul ii era pe numele din timpul casatoriei.Si din cauza asta,practic citatiile si instintarile ca avea de executat o pedeapsa cu suspendare,ii veneau la mama ei,la domiciliul de fata.(mama,nu mai vorbise in tot acest timp ,cu bunica)Practic,nu a stiut despre aceste citatii,instintari,etc...Iar,acum in 2010 cand a venit in tara a fost arestata de politia de la Arad,si inchisa acolo.... apoi,i-am pus eu un avocat,care nu ma multumeste cu nimic....si i-am facut transferul de la Arad la Craiova,acum mami se afla inchisa la penitenciarul din Craiova.Avocata,mi-a spus ca va avea loc la tribunal procesul pe 19 nov.a.c ,iar acum am primit o citatie la adresa de domiciliu a tatalui meu,ca pe data de 8decembrie,mami tre' sa se prezinte la Tribunal.Si nu inteleg,de ce.Avocata,imi spune ca o s-o scoata din inchisoare,ca inca nu a judecat-o,etc.MAMI ,ESTE INCHISA DE PE 04 IUNIE,2010,ARE DEJA 6 LUNI....FARA SA STIE DACA EXECUTA O PEDEAPSA SI CAT.MA POATE AJUTA CINEVA,IN TOT TALMESUL-BALMESUL, ASTA???MULTUMESC,ANTICIPAT!
Judetul Dolj

Alte discuții în legătură

Furt din magazin cristina&mami cristina&mami Buna seara,in primul rand!As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva,in urmatoarea situatie: Mama mea,acum 2 ani a furat o suma de bani(900Ron) dintr-un ... (vezi toată discuția)
Martor sau inculpat? ContSters191135 ContSters191135 Buna ziua! in urma cu aproximativ 2 ani un amic s-a dus impreuna cu inca doi baieti la o plimbare,dintr-o data acei doi au zis ca se duc sa fure de la un ... (vezi toată discuția)
Furt calificat -ce inseamna " pentru lipsa de aparare a inc.acorda termen" ? simona20 simona20 Va rog sa ma lamuriti si pe mine ,in legatura cu solutia data,in cazul unei persoane care este inchisa .Nr-ul de dosar este : 22828/215/2008 .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)