avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Nu va mai certati atata! Justitia nu poate functiona bine cu schemele de personal actuale! Sunt instante sub schema normala de personal.
Andreea Memoriu trebuie bine motivat si din punctul de vedere al celor respinsi cu note mai mari decat ultima nota intrata fiindca regulamentul examenului a incalcat dreptul la munca, dreptul de a opta pentru ambele profesii! Fa asa cum spunem noi mai multi sa nu o lungim prea mult ai deja scris o parte si cu tot ce se mai adauga este suficient! Apoi intitulati memoriu cu titlul de CERERE! Asa se rezolva alt fel si are un alt regim juridic ! hotararea astfel data poate face obiectul unui contencios administrativ! ICCJ a dat dreptate la multe cereri pe care CSM-ul le-a respins!
Hai ca abia astept sa-l semnez acum cat inca procedura cu cei din nov nu s-a terminat! Poate suplimenteaza ca au de unde ce naiba! Scrie ambele motivatii! Ce fac cu instantele tutelare??? nimic o sa stea un.coleg sa munceasca ca „berila„ ! Am gasit deja la mine in oras cateva persoane sa semneze!
un coleg, i-ti multumesc pt informatie.Tot pe regulament CSM poate respinge memoriu in conditiile in care s-au facut optiunile la inscriere.Numai ca, in APRILIE 2008, CSM A SUPLIMENTAT CU 30 NUMARUL POSTURILOR DE PROCUROR SCOASE LA CONCURS IN CONDITIILE IN CARE CONFORM REGULAMENTULUI DE CONCURS NU O PUTEA FACE, DEOARECE NU EXISTA UN NUMAR DE 30 DE CANDIDATI CARE SA FI OBTINUT MEDII EGALE CU MEDIA ULTIMULUI CANDIDAT ADMIS.S-a invocat ca posturile erau alocate admiterii fara concurs, aceste dispozitii s-au abrogat si le-au dat posturi celor care au avut note peste 7.I-ti dai seama ca nu a fost cea mai fericita modalitate in conditiile in care am ramas 6 cu note peste 7 pe afara iar iar cele 6 posturi au ramas in in mod nejustificat neocupate.Acuma sunt cele 32 de posturi vacante de la INM care e pacat sa ramana neocupate, e de vazut opinia noului CSM.
Trimiteti adresele de e-mail pe privat catre andreeacostina ca sa primiti memoriul! Il scoteti pe imprimanta il semnati si apoi il scanati si trimiteti inapoi!
Sunt de acord cu ramona m si med ex.Sa o facem cu formularea candidatii cu medii intre 7,40-7,10 sa aiba cati mai multi o sansa sa intre daca vor hotari suplimentarea posturilor la procurori!Cu Inalta Curte nu va faceti iluzii.Eu am luat concursul din aprilie 2008 cand au admis 82 de oameni pe 50 de locuri scoase la concurs.Am pierdut procesul cu ei in 2009, dupa 4 termene de judecata la Inalta Curte pe o motivare de i-ti sta mintea in loc.
Eu doresc sa solicitam suplimentarea pt mediile 7,10-7,40. Am luat 7,10 si nu m-as incadra in cele 32 de locuri. Si cred ca si altii in situatia mea ar prefera aceasta abordare. Daca tot ne zbatem sa facem o petitie, macar sa ne acordam sansa de a intra mai multi in sistem, in caz de rezolvare favorabila a cererii. Daca cei din CSM vor dori sa suplimenteze, vor suplimenta cu cateva locuri in plus fata de cele 32, ca au de unde.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)