avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Speta pentru colegi:
Reclamantii-soti au solicitat paratului sa le acorde daune-interese(despagubiri) in valoare de 60.000 lei, pentru faptul ca acesta din urma nu a respectat conventia incheiata cu ei, de a canta, contra unui onorariu, cu formatia sa de muzica populara, la nunta lor si din aceasta cauza, la petrecerea de nunta au participat mai putine persoane si astfel beneficiul realizat din darul de nunta a fost mult mai redus. Paratul s-a aparat, invocand lipsa din conventie a unei clauze care sa priveasca realizarea unui castig din darul de nunta.
Pronuntati o solutie in cauza
Vai de ce ma bruiezi? Short_tail , ezoterismul este ceva ce nu-i pe intelesul tuturor!
Am sa-i spun babei sa-ti faca o vrajeala sa ai sanatate, o sotie frumoasa desteapta cu bani si care sa-ti faca trei copii frumosi si sanatosi !:D Mi-a zis sa pun sare pe foaia de examen si toate vrajelile examinatorilor dispar! Sa am usturoi la mine pentru toti dracii prezenti si o sa iau examenul! :D
Doar ma duc pe banii mei ce? Cu sarea mea si usturoiul meu! Raspunsurile le dau cu pendulul:D
short_tail a scris:

davegahan a scris:

Minciuna are coada scurta(sic!).
Chiar daca ea se ascunde sub usernameuri diferite.
Indiferent cum ar fi camuflata pana la urma tot iese la iveala.

Era vorba de picioare, nu de coada..
Daca sperantele voastre se rezuma la babe clarvazatoare, ati achitat 400 lei degeaba. Asta e, tre sa traiasca si INM-ul din ceva, doar nu va da pix si apa de pomana..

Era o combinatie de minciuna cu picioare scurte si povestile vanatoresti despre vulpea cu coada de nspe coti.
Ma rog... intelegi tu...
Dl. Boureanu, te asigur ca odata ce am spus ca nu mai am ce cauta pe acest forum, nu ma mai intorc. Cat despre indentitatea lui short tail, daca te-ai fi uitat pe profilul acestuia ai fi vazut ca id-ul respectiv a fost creat in dimineata asta. Oricum, vad ca ti-a trecut nostalgia destul de repede si ca e "liniste". Tot nu ai raspuns insa la chestiunea cu ajutorul de somaj, cum il gestionezi daca o bursa de 1500 de lei nu ar fi suficienta...si vorba aia, de 3 ani nu esti angajat, desi ai o familie de intretinut...Melancoliile astea, bata-le focul...

PS. Ramane valabil: mult succes duminica, tuturor, indiferent de rautatile pe care sunteti in stare sa le debitati la stres. Nu am resentimente, pur si simplu nu ma mai implicati, nu vreau sa mai fac parte din acest forum.

@MedEx: Ai tot respectul din partea mea, nu ai fost departe in noiembrie, data viitoare o sa-ti reuseasca.
MedEx a scris:

Mi-a dat o baba in carti si mi-a zis ca se tine si ca nu apuca sa modifice legea fapt pentru care la INM nu se mai da altul!:D
Iar baba e o baba...eheeeee:D! Mi-a zis de anul trecut ca nu iau examenul in 2010 ca nu am ascendentul in nu stiu ce si centrul cerului in nu stiu mai ce!
Speranta moare ultima si cu ea murim si noi!
Nu mi-e teama anul asta voi fi magistrat!:D
bună seara, arţăgoşilor. doar medex e mai pacificatoare, dar, dragă, eşti zuză rău cu babele tale. dave şi colegul, lay down your guns. sunteţi oameni de calitate.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)