Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Pentru Dave> departe de mine intentia de a te descuraja. Trebuie sa ai insa in vedere ca sunt multi candidati care au facut 2 facultati la stat, cu rezultate excelente, in timpul acesta aveau familie, copii, au serviciu care ii solicita extrem de mult si le "mananca " din timpul de invatat, sacrifica si ei concediul familiei ori vacantele copiilor si cu toate acestea au determinarea de a invata pentru INM.
Ceea ce vreau sa subliniez este ca vointa este o mare parte din reusita, iar un strop de noroc nu strica nimanui.
Iar daca teama de esec si implicit de criticile celorlalti te face sa renunti, mai bine iti reconsideri prioritatile. In fond, ce te atinge, deziluzia proprie sau parerea unui ilustru necunoscut de pe net?
Personal, in lipsa poate sa ma si bata...:))
Raspunsul la speta:
Instanta va respinge actiunea sotilor reclamanti, retinand ca, pe de o parte, in conventia incheiata de parti nu s-a prevazut clauza realizarii vreunui castig din darul de nunta, iar, pe de alta parte, chiar daca s-ar fi convenit in acest sens, clauza ar fi fost imorala. In cadrul ordinii noastre de drept si a regulilor de convietuire sociala, petrecerea de nunta nu se face in vreun scop lucrativ-acela de a se realiza beneficii patrimoniale-orice contract ce s-ar fundamenta pe un astfel de scop fiind lovit de nulitate absoluta.
Decizia civila nr.169 din 1.02.1990 a CCJ
Tuturor celor care merg duminica la examen bafta. Daca cunoaste cineva procedura de contestare a rezultatului de la reexaminarea psihologica -sa ma ajute va rog, contrar părerii lui Med ex - care afirma ca sunt multi nebuni in sistem - daca asta e parerea lui despre examinarea psihologica îi doresc să treaca prin ea sa vada ce efect poate avea. Am auzit şi am şi verificat pe portal şi ştiu sigur ca s-au m-ai anulat decizii. Va rog cine are idee macar de procedura prealabila pana contactez un avocat pentru a nu pierde termenele de contestare. eu am trecut peste acest esec , mi-a fost ca o iîvatatura de minte sa mai ascult si de altii, aviz celor ce vor fi admisi, nu fiti prea sinceri ca nu da bine.
Imi pare sincer rau pt. ce ti s-a intamplat.
Se poate intampla oricui si sincer ma ingrozeste ideea ca as putea pica la psihologic dupa ce am muncit atat.
Si cred ca toata lumea gandeste asa.
Ce anume din ceea ce ai spus tu crezi ca te-a tras in jos?
As vrea sa stiu ca sa-mi fac o idee.
Capul sus!
Barsan, la principiile generale aplicabile devolutiunii legale a mostenirii, zice:
"sotul supravietuitor care nu este ruda cu defunctul si nu apartine nici unei clase de mostenitori nu este inlaturat de la mostenire, el are vocatie succesorala generala in concurs cu orice clasa de mostenitori".
La ce sot supravietuitor se refera? cumva la concubin/a? ca altfel nu vad cum sotul supravietuitor nu poate fi ruda cu defunctul. Cum i se mai stabileste calitatea de sot supravietuitor atunci?