Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Nici eu nu am mai postat pe acest forum de ceva vreme pentru ca pur si simplu nu pot sa particip la astfel de discutii care nu fac deloc cinste unei profesii atat de onorabile. Inainte postarile aveau un rol constructiv, am cules de aici de-a lungul timpului numeroase informatii importante pentru sustinerea unui astfel de examen pe care nu le puteam afla din alta parte, ca de ex manuale, desfasurarea examenului, etc. Si mai vad ca, in conditiile in care au avut loc astfel de discutii, s-au retras treptat majoritatea forumistilor care aveau intentii bune si idei folositoare celorlalti. ( la loc de cinste ZZ-MAN).
In leg cu memoriul, am dat tel ieri la CSM sa vad daca a ajuns intrucat nu am primit confirmarea de primire. De la registratura mi-au spus ca s-a inregistrat joia trecuta si ca s-a formulat un raspuns dar nu stiau cand va fi trimis. Probabil adresa resurselor umane ajunsese la registratura pentru descarcare si urma sa fie trimisa plenului pentru a fi analizata. Oricum, cred ca joia viitoare memoriul nostru va fi prins in ordinea de zi a sedintei.
Va urez spor la invatat pentru cei care deja s-au apucat! Eu mai frunzaresc cartile cam 2 ore pe zi si astept cu ardoare solutionarea memoriului.
Eu sunt intru totul de accord cu un.coleg . Cinste celor care au facut eforturi mari de a ajunge acolo unde si-au dorit cu adevarat. In viata fara sacrificii nu realizezi nimic.
Un.coleg nu asculta rautatile celor care scriu, sunt niste frustrati. Multa bafta la exam de capacitate si sa ne mai ti si pe noi la curent cu noutatiile din"interiorul inm-ului"
Indiferent ce s-a intamplat pe acest forum, davegahan tu trebuie sa lupti pentru tine si ai tai iar locul tau este in sala de examen duminica!
Cred ca toti(cei care nu am luat examenul) suntem in aceeasi situatie psihica de dupa examenul din noiembrie! Nici eu nu am avut un ritm bun de citit dar mai stiu ca si din acest examen voi avea de invatat ceva! Poate voi invata cum este sa ai rabdare sau poate voi invata ca mintea umana este supusa uitarii sau poate voi invata ceva spiritual .... ca nu totul depinde de noi, ca cineva trebuie sa ne dea lumina, ca poti citi ani intregi si sa fii orb si ca acolo in sala de examen de crezi ca exista Dumnezeu el va face ceva pentru tine si minunile apar din colturile indepartate ale subconstientului!
Nu-mi da replica aici nici mie nici altora! Pune mana stanga pe biblie si cu dreapta deschide codul penal sau proc.civil si citeste, citeste, citeste. In sala de examen ingerul tau pazitor va fi langa tine si se va uita cum tu incercuiesti raspunsurile corecte! O zi buna si pana duminica sa nu te vedem pe forum! Pentru binele tau fa asta! :coffee::D
pentru davegahan:
De regula TEAMA si, ruda ei apropiata, NELINISTEA, sunt cele care ne impiedica sa facem lucrurile care ne-ar aduce fericire.O mare parte din viata noastra este reprezentata de PROMISIUNILE FATA DE NOI INSINE pe care nu le-am respectat.
Mentinerea asteptarilor la un nivel scazut ne apara de DEZAMAGIRE. A ne asuma riscurile necesare pentru atingerea obiectivelor noastre este un act de curaj.A refuza asumarea lor, a ne proteja sufletele de orice pierdere, este un act disperat- cum spune un psihanalist celebru.
Cele trei componente ale fericirii sunt ceva de facut, cineva pe care sa-l iubesti si ceva in care sa speri.
Nu suntem ceea ce gandim sau ceea ce zicem sau felul in care ne simtim.SUNTEM CEEA CE FACEM.
Deci, nu ai ce pierde daca participi la examen.Desi unii nu cred in experienta, viata este facuta din experiente si/sau experimente.
si cum spune Sun Tzu "Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic."
Pentru semnatarii memoriului, va voi trimite un mesaj pe mail sau pe privat. Nu il mai postez aici pt ca m-am saturat de comentarii rautacioase din partea unora