avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
davegahan a scris:

short_tail a scris:

Frateee, ce are coada mea cu "un coleg" ????
Faceti confuzii grave, nepermise pentru un aspirant sustinut de babe, ca voi!
Cum s-ar zice, abia astept afisarea rezultatelor, sa va vada o lume intreaga cat de talentati sunteti..

Sa inteleg ca tu ti-ai facut astazi cont special ca sa troluiesti threadul asta si sa ne vezi pe noi astia cu cincinalul cat de talentati suntem?
Ti-ai facut astazi cont, ai in total 8 mesaje, toate in threadul asta.
De ce faci asta?
E o intrebare onesta si astept un raspuns pe masura.
Care e ideea?
Daca ai fi urmarit cu atentie, ai fi inteles ca primeati o informatie clara si anume ca nu se va da examen in martie 2011 si ca nici nu se mai doreste perpetuarea sistemului actual pentru cei cu 5 ani vechime. De aici, cine are urechi de auzit si minte pentru a intelege s-ar fi orientat spre INM, ar fi pus burta pe carte si nu s-ar mai fi vaicarit. Si nu am atacat pe nimeni, mai precis am fost atacat si am ripostat "in legitima aparare"..
In concluzie, am postat exclusiv pentru informarea dvs. cu privire la directiile preferate de CSM privind recrutarea si nu am "interes" in cauza, nefiind aspirant la magistratura.
Evident, nu m-am putut abtine sa nu raspund aberatiilor despre vraji, postarile de genul asta indica dezechilibre grave, iar sistemul cu siguranta nu-si doreste persoane de genul asta. Curios este ca a postat agresiv sub acoperirea anonimatului, iar cand si-a dat seama ca e identificata ca persoana, a disparut instant. Din punctul acesta de vedere, tot respectul pentru tine, dave, ti-ai asumat postarile in clar si asta e de bine.
eşti binevenit aici, short tail, chiar dacă ai spune lucruri "colţuroase", numai să ai argumente. de multe ori respingem realităţi care ne sunt incomode, pentru că vrem să dormim pe noi în continuare. dar eşti ceva inedit pe aici, dacă nu eşti aspirant la magistratură. ar trebui să ştim ce statut ai, ca să poată fi pusă bază pe susţinerile tale despre magistratură.
magiunel a scris:

eşti binevenit aici, short tail, chiar dacă ai spune lucruri "colţuroase", numai să ai argumente. de multe ori respingem realităţi care ne sunt incomode, pentru că vrem să dormim pe noi în continuare. dar eşti ceva inedit pe aici, dacă nu eşti aspirant la magistratură. ar trebui să ştim ce statut ai, ca să poată fi pusă bază pe susţinerile tale despre magistratură.

Magiunel, cata baza poti sa pui pe sustinerile cuiva care posteaza pe net???
Ca am dreptate, o va dovedi timpul, nimic altceva, daca iti zic ca sunt Udroiu in persoana, ma crezi mai mult decat sub ID-ul short tail? Nu.. asa ca nu vreau sa fiu crezut obligatoriu, e o tara libera, fiecare isi culege informatia utila cum poate, iar un om informat la timp, face cat doi..
Tu imi esti simpatic, de aceea iti raspund. Apropo, nu esti in cursa duminica, nu-i asa?
short_tail a scris:

magiunel a scris:

eşti binevenit aici, short tail, chiar dacă ai spune lucruri "colţuroase", numai să ai argumente. de multe ori respingem realităţi care ne sunt incomode, pentru că vrem să dormim pe noi în continuare. dar eşti ceva inedit pe aici, dacă nu eşti aspirant la magistratură.

Magiunel, cata baza poti sa pui pe sustinerile cuiva care posteaza pe net???
Ca am dreptate, o va dovedi timpul, nimic altceva, daca iti zic ca sunt Udroiu in persoana, ma crezi mai mult decat sub ID-ul short tail? Nu.. asa ca nu vreau sa fiu crezut obligatoriu, e o tara libera, fiecare isi culege informatia utila cum poate, iar un om informat la timp, face cat doi..
Tu imi esti simpatic, de aceea iti raspund. Apropo, nu esti in cursa duminica, nu-i asa?
sunt forumişti în care am încredere că sunt sinceri. nu sunt înscris la concursul de duminică. mulţumesc pentru simpatie, cred că eşti singurul.
Am disparut ca am de citit, dragule! Nu pot sta pe forum o zi intreaga! Cat despre stiintele oculte sunt facultati in acest sens! Putin imi pasa de parerea ta cu privire la ele si nici nu ma intereseaza ca-mi stii numele sau adresa sau numarul de la pantofi! Sunt libera sa gandesc si sa cred in vazute si nevazute si ii mai inteleg si pe cei ca tine! Cat despre postarea agresiva.....cred ca nu stii ce inseamna agresiv! Invata sa iubesti oamenii cu bune sau cu rele! Nu te pripi sa-i judeci! Nu le rastalmaci vorbele si nu te avanta in triunghiul Bermudelor ca e posibil s nu stii sa revii! Iti urez o zi calda plina de lumina si intelepciune! Pana diseara citesc!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)