Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Daca ai fi urmarit cu atentie, ai fi inteles ca primeati o informatie clara si anume ca nu se va da examen in martie 2011 si ca nici nu se mai doreste perpetuarea sistemului actual pentru cei cu 5 ani vechime. De aici, cine are urechi de auzit si minte pentru a intelege s-ar fi orientat spre INM, ar fi pus burta pe carte si nu s-ar mai fi vaicarit. Si nu am atacat pe nimeni, mai precis am fost atacat si am ripostat "in legitima aparare"..
short_tail a scris:
Frateee, ce are coada mea cu "un coleg" ????
Faceti confuzii grave, nepermise pentru un aspirant sustinut de babe, ca voi!
Cum s-ar zice, abia astept afisarea rezultatelor, sa va vada o lume intreaga cat de talentati sunteti..
Sa inteleg ca tu ti-ai facut astazi cont special ca sa troluiesti threadul asta si sa ne vezi pe noi astia cu cincinalul cat de talentati suntem?
Ti-ai facut astazi cont, ai in total 8 mesaje, toate in threadul asta.
De ce faci asta?
E o intrebare onesta si astept un raspuns pe masura.
Care e ideea?
eşti binevenit aici, short tail, chiar dacă ai spune lucruri "colţuroase", numai să ai argumente. de multe ori respingem realităţi care ne sunt incomode, pentru că vrem să dormim pe noi în continuare. dar eşti ceva inedit pe aici, dacă nu eşti aspirant la magistratură. ar trebui să ştim ce statut ai, ca să poată fi pusă bază pe susţinerile tale despre magistratură.
sunt forumişti în care am încredere că sunt sinceri. nu sunt înscris la concursul de duminică. mulţumesc pentru simpatie, cred că eşti singurul.
magiunel a scris:
eşti binevenit aici, short tail, chiar dacă ai spune lucruri "colţuroase", numai să ai argumente. de multe ori respingem realităţi care ne sunt incomode, pentru că vrem să dormim pe noi în continuare. dar eşti ceva inedit pe aici, dacă nu eşti aspirant la magistratură.
Magiunel, cata baza poti sa pui pe sustinerile cuiva care posteaza pe net???
Ca am dreptate, o va dovedi timpul, nimic altceva, daca iti zic ca sunt Udroiu in persoana, ma crezi mai mult decat sub ID-ul short tail? Nu.. asa ca nu vreau sa fiu crezut obligatoriu, e o tara libera, fiecare isi culege informatia utila cum poate, iar un om informat la timp, face cat doi..
Tu imi esti simpatic, de aceea iti raspund. Apropo, nu esti in cursa duminica, nu-i asa?