davegahan a scris:
short_tail a scris:
Frateee, ce are coada mea cu "un coleg" ????
Faceti confuzii grave, nepermise pentru un aspirant sustinut de babe, ca voi!
Cum s-ar zice, abia astept afisarea rezultatelor, sa va vada o lume intreaga cat de talentati sunteti..
Sa inteleg ca tu ti-ai facut astazi cont special ca sa troluiesti threadul asta si sa ne vezi pe noi astia cu cincinalul cat de talentati suntem?
Ti-ai facut astazi cont, ai in total 8 mesaje, toate in threadul asta.
De ce faci asta?
E o intrebare onesta si astept un raspuns pe masura.
Care e ideea?
Daca ai fi urmarit cu atentie, ai fi inteles ca primeati o informatie clara si anume ca nu se va da examen in martie 2011 si ca nici nu se mai doreste perpetuarea sistemului actual pentru cei cu 5 ani vechime. De aici, cine are urechi de auzit si minte pentru a intelege s-ar fi orientat spre INM, ar fi pus burta pe carte si nu s-ar mai fi vaicarit. Si nu am atacat pe nimeni, mai precis am fost atacat si am ripostat "in legitima aparare"..
In concluzie, am postat exclusiv pentru informarea dvs. cu privire la directiile preferate de CSM privind recrutarea si nu am "interes" in cauza, nefiind aspirant la magistratura.
Evident, nu m-am putut abtine sa nu raspund aberatiilor despre vraji, postarile de genul asta indica dezechilibre grave, iar sistemul cu siguranta nu-si doreste persoane de genul asta. Curios este ca a postat agresiv sub acoperirea anonimatului, iar cand si-a dat seama ca e identificata ca persoana, a disparut instant. Din punctul acesta de vedere, tot respectul pentru tine, dave, ti-ai asumat postarile in clar si asta e de bine.