avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
camicris a scris:

vb. cuiva de pe forum:VOI DE INVATAT, MAI INVATATI CEVA?

pe cei care dau la INM ii inteleg ca au timp, avand in vedere ca materia e mai putina, dar pe "cincinalisti":O
sunt peste 600 pagini CEDO,
unificarea practicii judiciare peste 400 de pagini
practica judiciara peste 400 de pagini
la care adaugam materia in plus din tematica

asa ca hai la treaba...eu de ex. am inceput penalul general...daca mai este cineva care repeta penalul ...hai sa schimbam ceva impresii

am postat nu demult o speta legata de infractiunea de inselaciune si anularea contractului de v-c...NIMENI NU S-A OBOSIT SA O GANDEASCA SI SA-SI DEA CU PAREREA

de-asta a fost creat acest topic...nu pentru refularile unora
=D>
=D>=D>
eu tocmai am terminat penalul
ar fi minunat daca s-ar pronunta macar la toate capetele de cerere #-o ...
trecand peste acest aspect imi spuneti si mie cand acest topic va reveni la ideea de baza - schimbul de informatii, opinii, discutarea aspectelor controversate in vederea accederii in magistratura in modalitatile permise de lege? ... de ce se mentine in mod artificial o disensiune intre oameni care ar trebui sa aiba in mod normal aceleasi idealuri ... ca nu degeaba toti dorim sa accedem in magistratura? ati observat ca acest topic are deja peste 160 pagini si nu se discuta nimic constructiv? e pacat ca s-a ajuns aici ... am intervenit desi mi-am propus sa ma tin departe de polemicile iscate pe aici ... poate ar trebui sa va uitati in calendar, timpul trece foarte repede si pe toti cei de pe aici ii asteapta examene importante, ma gandesc ca toti doriti sa incheiati epopeea accederii in magistratura victoriosi :luck:
carmen_miron a scris:

trecand peste acest aspect imi spuneti si mie cand acest topic va reveni la ideea de baza - schimbul de informatii, opinii, discutarea aspectelor controversate in vederea accederii in magistratura in modalitatile permise de lege?

Pai nu cred ca se mai poate asa ceva, carmen.
Topicul asta se reduce la o cruciada a unor aspiranti/cursanti de INM contra "cincinalistilor [EDITAT]".
Parerea mea e ca acest topic ar trebui inchis si redeschis abia atunci cand se va anunta un concurs direct pe post. Daca se va mai anunta unul.
Oricum, pana si titlul topicului e depasit intrucat pt a se mai organiza examen in martie ar trebui sa-l anunte maine. Or pt asta ar trebui sa existe un CSM.
Si se pare ca Senatului nu i se pare ca existenta CSM-ului ar fi o problema importanta. Sau macar stringenta.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Disputa dintre cei cu INM şi cei cu vechime nu se va termina, atâta vreme cât e alimentată constant. Exact asta faceţi voi aci.
Un aspirant la statutul de magistrat (mai ales unul cu vechime şi cu ceva etate) tre să arate mai multă maturitate, mai multă toleranţă, mai mult echilibru. Nu trebuie să răspundă aşa uşor la provocări sau să intre în dispute ieftine şi pe alocuri ofensatoare.

Până la urmă, fiecare are calea lui, cu avantaje şi dezavantaje. Important e să-nţelegem că respectul reciproc e esenţial. :coffee:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)