avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
buna dimineata. mi se strange sufletul sa ne intalnim aici, camicris si carmen - nu mi-am imaginat nicio secunda ca nu o sa luati concursul.
threadul nostru a fost "cotropit" de "submarine" cu note mari. nu vreau sa fiu rau, dar locul acela era pentru gasca noastra. bineinteles ca deranjul e mai mult simbolic - nimic nu ne impiedica sa continuam sa tinem legatura aici. sper ca, cat mai curand, sa imi limpezesc si eu concluziile despre concursul asta si sa vi le pot impartasi.
Au stat si au asimilat informatiile discutate de noi si le-au folosit in examen B-) dar eu una am castigat aici prieteni ceea ce nu se poate schimba. Sa fim cinstiti cu noi insine, eu am picat examenul din cauza mea plus a lipsit acea farama de noroc.
Dar am sperante mari pt primavara. mi-am demonstrat mie ca pot. S-a confirmat faptul ca daca citesti jurisprudenta faci spetele dar nu e suficient, eu sunt exemplul in acest sens. oricum ar fi toti mi-au spus ca e mult mai usor sa completezi cu teoria decat sa te ridici la spete. Deja ma mananca sa pun mana pe carti daca va vine sa credeti :O
Salut! Suntem puternici, trebuie sa mergem mai departe. Important este ca nu plecam de la zero ci, continuăm. Trebuie sa avem incredere în noi. Eu nu am reusit sa scap de emotii ....am un rezultat nepermis de mic dar, nu vreau să mă mai gândesc la ce-a fost.
Începând cu decembrie dau tare inclusiv jurisprudenţă.

Sper să trăim bucuria reuşitei. Dumnezeu să ne-ajute.
Neata tuturor !!!
Astazi imi ling ranile, elimin draci care ii am pe mine si incerc sa imi fac o noua strategie de invatat pt a acoperi cat mai mult posibil.
Foarte mult nu este pana in martie, iar daca scadem sarbatorile si micile evenimente care mai sunt (si care sunt bine venite de altfel ca nu suntem roboti), ramane si mai putin timp.
Sunt convins ca toti de aici care am obtinut sub 7 am mers la examen cu incredere in noi si in Dumnezeu si de asemenea cu hotararea de a lua, asa ca viata merge inainte.
O caffa pe gustul tuturor :coffee:
Colegii, ce recomandati la procedura penala ? Se pare ca buchia codului nu este suficienta iar neagu mai mult ma baga in ceata.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)