avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Mai nu stiu ce sa zic. Eu am citit mapa lui Neagu si Codul adnotat a lui Neagu si am facut 6 intrebari la teorie (una am gresit-o prosteste desi stiam raspunsul) iar spete am facut 4 din 5. Restul puteau fi facute tot din cod.
daca aveti nevoie de materiale sau orice altceva, va stau cu cea mai mare placere la dispozitie. le voi posta pe www.rapidshare.com sau, la cerere, le pot trimite pe mail.

Cu ce materiale ne poti ajuta, Syl ? Te-as putea ruga sa postezi ceva, dar nu stiu exact ce anume ai la dispozitie. eventual sinteze, spete, grile, nu stiu...
Camicris, pe tine te-as ruga daca mai poti posta o data, cand ai timp , cap IX din Mapa lui Neagu, pentru ca nu am reusit sa il descarc, nu stiu de ce, si eventual apelul si recursul, care inainte nu intrau in bibliografie.
Multumesc anticipat.
Buna dimineata! Aproape mi-am revenit din "coma". Dupa 5 luni de invatat, in conditiile in care in martie am facut 6,25, acum sunt tot cam pe-acolo.Vreo 2 zile m-am pedepsit, spunandu-mi ca sunt mediocra.Am intrat de dimineata pe forumul " nostru", celalalt, unde e party pentru cei admisi,( ce invidioasa sunt) ,si am gasit o teorie a cuiva care spunea ca nu a fost greu , puteau intra cei mediocrii. Atunci, per a contrario, nu sunt mediocra , ca n-am intrat, desi am invatat de m-am rupt, deci nu sunt nici din cei care au mers fara sa invete.
Imi amintesc, ca citeam intrebarile in timpul concursului, si imi spuneam" nu sunt grele, dar ceva imi scapa, ceva nu stapanesc, precis e o capcana" ...si acolo unde m-am gandit la capcane, am cazut in ele.
Acuma, fratilor, era sa ma apuc de aseara din nou de carti, dar resimt oboseala ultimei perioade, cu somn de 4-5 ore pe noapte, ieri am fost la cumparaturi, avem mancare in frigider =D>, am gatit ( printre lacrimi, la propriu), am stat cu sotul si fetele la masa, am vorbit , am facut lectii cu fetele, le-am tinut in brate...Banalitati...dar pentru multe din familiile noastre a fost un mod de viata iluzoriu in ultimele luni. Familiile noastre au fost neglijate , mai ales emotional, totul s-a subordonat acestui concurs, si rasplata nu a venit.
Dar, cu toate ca a fost foarte greu, cred ca in cateva zile vom fi iar in dezbateri ...
Eu a zbarcit-o la teorie...acolo as schimba cartile, am invatat la civil dupa Boroi, curs selectiv , luand ideea de undeva de pe site, dar poate era prea general, si prea codensat. Cat priveste Neagu, e foarte incarcat, eu am mers bine la procedura penala, dar era aproape enervant cu tratatul...nu l-as recomanda.
Cip, ai pomenit niste carti, am si eu de gand sa trec zilele astea pe la librarie si sa aleg niste noutati, sper ca schimbarile de lege sa nu afecteze prea mult pregatirea noastra, si , evident , sper ca se va tine concursul in martie...
Cum sunteti obisnuiti cu mine, eu sunt cea care se plangoceste...
Hai cu fruntea sus, si sa auzim de bine!
carmen_miron a scris:

Mai nu stiu ce sa zic. Eu am citit mapa lui Neagu si Codul adnotat a lui Neagu si am facut 6 intrebari la teorie (una am gresit-o prosteste desi stiam raspunsul) iar spete am facut 4 din 5. Restul puteau fi facute tot din cod.

Si eu tot 4 din 5 am facut la spetele de PP, insa am cam gresit la teorie. Am cazut in capcana "suspiciunii" si unde am crezut eu ca e prea usor ca sa fie adevarat am dat-o in bara. #-o
Draga artax ... si eu incerc sa regasesc placerea de a sta cu familia, de a-mi tine fetele in brate si sa stii ca mi-a cazut bine ieri sa stau cu cea mica in brate, sa ma uit la scooby-doo si sa fac teme cu cea mare. le-am neglijat in ultima luna ... si va trebui s-o fac din nou in primavara.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)