avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce a plecat Legally ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce a plecat Legally ?

Stie cineva de ce a plecat Legally ?
Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine.
Multumesc daca poate cineva sa imi spuna ceva.

Mult noroc si sanatate , Ana Cristina Margu !

Ai fost o colega de forum extraordinara si un ajutor nepretuit pentru toti cei care au avut nevoie de sfaturile tale competente .
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:33, 9 Mai 2011
Buna seara.

Dna.Legally
.Am sa va rog sa-mi permiteti sa va citez.

consilieru a scris:

Mesaj pentru Legally:
De ce ai plecat Legally? :((E mai sarac forum fara tine!

Intotdeauna cind pierzi pe cineva drag,ori pur si simplu o persoana pe care o cunosti te simti nedreptatit,simti un gol.

Va ganditi ca pentru a va raspunde ar trebui sa isi faca un cont nou?

A plecat “din motive personale” – orice ar insemna aceasta… Si alegerea trebuie respectata. Aceasta nu inseamna ca nu ii regretam absenta…
Regret ca a ales sa isi stearga contul si ii doresc succes in profesie, in ceea ce doreste sa realizeze.
Speranta mea este ca va reveni asupra deciziei... :)

Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
trope_doi, utilizator
Nici eu nu am inteles de ce si-a sters contul in loc sa se logheze mai rar , dar cred ca o sa-si faca un alt cont destul de curand , daca nu si l-o fi facut deja !

Indiferent din ce motiv a plecat, trebuie sa-i respectam decizia...a fost un utilizator apropiat si un consultant foarte bine pregatit. Imi pare rau ca nu mai este aproape, dar ii multumim pt. tot...chiar daca poate nu o sa stie asta vreodata! =D> =D> =D>
stan petru-radu a scris:

Indiferent din ce motiv a plecat, trebuie sa-i respectam decizia...a fost un utilizator apropiat si un consultant foarte bine pregatit. Imi pare rau ca nu mai este aproape, dar ii multumim pt. tot...chiar daca poate nu o sa stie asta vreodata! =D> =D> =D>

Eu sunt sigur ca o sa ne citeasca , cu proxima ocazie .

Alte discuții în legătură

La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)