avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce a plecat Legally ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce a plecat Legally ?

Stie cineva de ce a plecat Legally ?
Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine.
Multumesc daca poate cineva sa imi spuna ceva.

Mult noroc si sanatate , Ana Cristina Margu !

Ai fost o colega de forum extraordinara si un ajutor nepretuit pentru toti cei care au avut nevoie de sfaturile tale competente .
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:33, 9 Mai 2011
Cristina,
Te-ai gandit ca stergerea contului este un fel de moarte virtuala? Ca topicul acesta e un fel de priveghi virtual? Te-ai gandit ca Lili Stancu a devenit medium intr-un fel de seance bizar ... Off :(
Chiar daca acum in locul nick-ului tau obisnuit, "legally", ai un indicativ bizar care-mi provoaca idiosincrazie: ContSters47264, chiar daca absolut toate combinatiile numerologic-kabbalistice facute de Mordechai cu numarul 47264 nu ne-au dezvaluit motivul pentru care dumneata, legally ori Cristina, ai devenit "ContSters47264", vreau sa te asigur ca-ti purtam o placuta amintire (oy-vey, asta chiar suna ca la un priveghi, Cristina).
La fel ca Mordechai, fiecare din cei care au postat inaintea noastra pe acest topic vor sa gaseasca o explicatie a gestului tau (iti amintesti, probabil, cum se discuta in soapta la adunarile acelea de oameni imbracati in culori mohorate care se organizeaza cand moare cineva: "Cum s-a intamplat?" "Ooo, Doamne! Si n-ati banuit nimic?" etc.).
Nu trebuie sa te superi pe noi pentru ca suntem scormonitori si banuiesc ca dumneata, Cristina, iti aduci aminte (am constatat mai demult ca ai o memorie foarte buna) ca eu am postat odata un status: "omul este o fiinta cautatoare de explicatii" Ei bine aceasta nevoie aproape organica de a afla "de ce, Cristina, de ce?" nu inseamna ca dumneata datorezi cuiva de aici o explicatie. Nu trebuie sa explici nimanui de ce, dintr-o personalitate plina de viata numita "legally" ai devenit fantoma "ContSters47264", adica un fel de Catherine Earnshaw care ne bantuie de dincolo de virtualitatea noastra cea de toate zilele si revine din cand in cand din "lumea de dincolo" ca sa ne priveasca noaptea prin fereastra avocatnet-ului nostru foarte heathcliffian (termenul acesta nou in limba romana sa stii ca l-am inventa pentru aceasta imprejurare B-) ).
[ link extern ]

Acestea fiind scrise, l-am sfatuit pe Mordechai sa abandoneze cercetarile sale numerologice si pozitia de animal cautator de explicatii. Insa Mordechai e incapatanat, foarte incapatanat. Dar o sa-i treaca ... toate trec.

Noapte buna, Cristina

Va aduc cu aceeasi placere un nou

Mesaj de la Legally:

"De ce a plecat,,legally"? Oh, nici nu mi-am imaginat ca aceasta va deveni una dintre intrebarile fara raspuns( e drept, aceasta este departe de a fi vreo intrebare fundamentala a umanitatii, si in privinta careia exista sau ar putea exista nenumarate variante de raspuns , si poate niciunul cel corect).
Draga u.b.i.k, sunt impresionata de aceasta postare a dvs. Si fiindca am privilegiul de a ma bucura in continuare de de aprecierea dvs. ( asigurandu-va de aceeasi apreciere din partea mea) , pot sa jur cu mana pe inima mea ca am gandit acelasi lucru ca si dvs: Lili Stancu medium, pentru a transmite celor dragi un mesaj de dincolo ...de virtual, in acest caz.Straniu, nu-i asa? Ca si cum virtualul ar fi de fapt realul,iar realul lumea de dincolo,,, iar eu, care ma caznesc sa supravietuiesc in lumea reala si pe care continui sa n-o inteleg, desi m-am ,,sinucis" virtual , poate pentru ca am crezut ca lumea reala este ceva mai buna, si ca acest schimb de lumi mi-ar aduce mai multe beneficii.Imi cer scuze daca pe parcursul acestei scrieri am sa fiu uneori incoerenta, insa in capul meu acum abunda idei dintre cele mai profundeAm constatat deci faptul ca am gandit la fel , si poate ca nu este prima data cand este asa.Am gasit pana si paralela intre acest topic si regretele exprimate postum , remember-uri si altele.
Cat priveste numerologia, nu m-am gandit pana acum daca respectivele cifre ar putea avea vreo semnificatie.Studiindu-le acum, constat ca , unele dintre ele pot fi asimilate cu ceva , de exemplu, scire in horoscopul meu ca unul dintre numerele norocoase ar fi 4.(Cont sters47264); La 26 de ani am obtinut permisul de conducere ; 7, este oricum o cifra considerata magica, este firesc deci sa-si faca prezenta ... 2, este luna in care m-am nascut , 6 este una dintre cifrele anului nasterii mele ..si cred ca as mai putea gasi...sau am gasit deja, insa imi permit sa le tin secrete .
Vedeti dvs., se intampla uneori ca pe negandite sa se iveasca o ocazie care sa ne determine sa meditam daca suntem suficient de buni pentru a apartine unei anumite lumi, comunitati, grup, etc.Si chiar daca noi insine nu aveam mari indoieli in privinta capacitatilor noastre , si chiar daca o buna parte a membrilor respectivei lumi, comunitati , grup stiam ca nu au de asemenea indoieli in privinta anumitor capacitati ale noastre , se intampla ca intr-o zi, cineva sa-ti incuie poarta prin care puteai sa intri in respectiva lume, comunitate sau grup...iar tu sa te intrebi de ce.Pana sa afli raspunsul , poate fi amuzant , starea de incertitudine nu e chiar atat de dezastruoasa ca cea de certitudine.Asadar, dupa ce , sa zicem, rogi pe cineva care are acces direct inspre respectiva lume, sa se intereseze de ce , cineva care nu avusese vreodata vreo interdicite, care se comportase exemplar, gaseste deodata un lacat pe poarta.Cel care avea , din fericire pentru el acces , iti face respectivul serviciu, si iti serveste raspunsul care, vine ca o palma .Si atunci, palma aceea care doare al naiba , te determina sa vezi daca, dupa ce ai obtinut din nou acordul patrunderii pe poarta ce fusese interzisa o vreme , mai are sens sa ramai, de vreme ce o data incuiata, ar mai putea fi si altadata, precedentul fiind deja creat.Iar cu ocazia acelei palme luate scolareste, in mintea ta mai apar o serie de idei, cum ar fi acelea ca poate n-ar fi rau sa stai naiba in lumea asta reala, asa buna-rea cum e ea , si nu acolo unde trebuie sa te rogi de cineva sa poti fi.Cu aceeasi ocazie, poti sa-ti aduci aminte ca exista si unele prioritati si lucruri amanate prin lumea reala, si sa decizi sa te ocupi de ele.
Va rog sa nu intelegeti ca invinovatesc pe cineva( in caz ca ati inteles ceva din expunerea mea)..Iau intreaga mea ,,disparitie" asupra mea.
As vrea sa cred ca a fost o ,,lucrare " a destinului.In concluzie, am dorit mereu sa fiu o prezenta discreta si dorita si sa nu aduc atingere vreunei reguli imperative, si in cea mai mare masura am si reusit.Ipostaza in care sunt nevoita sa ma rog de cineva , pentru orice chiar, imi dispace .Cam atat despre ,,plecarea " mea, desi simt ca ar mai fi multe de adaugat.
Cat priveste priveghiul , dragii mei, va rog sa incetati, inchideti acest topic si , daca veti considera ca ,,amintirea " mea merita acest spatiu , pastrati-l, altfel, apasati butonul ,,stergere" .. ( si in lista dvs. de prieteni virtuali, acolo unde veti gasi in locul ,,meu" Cont sters 47264), si gata...nu va mai exista nici intrebarea( nefundamentala, e drept), ,,de ce a plecat legally" .In plus, avocatnet are alte probleme de rezolvat , iar plecarea mea nu este una dintre ele
Va imbratisez ,si sper ca intr-o zi sa ne putem regasi, aceiasi ,
cu drag,
Ana-cristina "

Nu sunt mediu, nu sunt in stare de hipnoza ori de transa, sunt colega dumneavoastra de forum si ma consider in continuare colega Cristinei, pentru ca in imaginatia mea, gestul ei de a-si sterge contul nu poate anula atatia ani in care a scris pe acest forum si a fost apreciata si iubita de colegi si useri. Asa cum nu vad vreo stare ciudata (evit cuvantul) la alti colegi de forum care si-au sters conturile si apoi au revenit cu altele noi si cu care vorbim normal…
De fapt, ma gandeam ca n-are nici un rost sa-si faca fiecare conturi in nestire, de cate ori pleaca ori revin; ar fi mai practic sa se poata reactiva vechiul cont, cu tot istoricul din momentul stergerii, istoric care oricum se pastreaza. Tehnic, este simplu. Practic, probabil ca nu se vor mai sterge conturile caci n-ar mai avea nici un rost… Iar pentru site ar fi un lucru bun de asemeni, caci n-ar mai arata atat de urat, plin de “cont sters nr…” peste tot.
Va supun atentiei aceasta propunere.
Buna seara
Am discutat deja problema aceasta pe unul din topicurile pentru moderatori si in urma unei astfel de discutii am ajuns la concluzia ca desi tehnic este posibil practic ar fi ... nelegal

Legea 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, stabileste foarte clar obligatia prelucratorilor de date personale sa puna la dispozitia publicului un sistem automat prin intermediul caruia sa poata fi anonimizate datele personale colectate, la cererea persoanei in cauza.
Cu alte cuvinte, avocatnet are obligatia sa ofere un sistem de stergere a contului, cu implicatii importante: nicio data personala sa nu mai fie pastrata pe servere. Din punctul asta de vedere, e practic imposibil sa mai faci in viitor conexiunea intre cineva si un cont sters in site, pentru ca daca nu se pastreza date personale, atunci nu se poate pastra nici "paternitatea" unui cont.

Raspunsul de mai sus nu-mi apartine mie ci unei alte persoane dar este absolut corect.
...
Sigur ca e ciudat Cristina, foarte ciudat. UBIK (Ph. K. Dick) e numele unui roman in care mortii habar nu au ca au murit si ca ceea ce li se pare ca li se intampla este doar bardö.
...
Vrei sa inchidem topicul acesta de priveghi. Hmmm :hm: adica ne ceri sa facem si inhumarea (apropos, cum ii zice unei astfel de ceremonii virtuale? inbitizare?). :(( Bine. Pentru aceasta imprejurare mi-am amintit de cuvintele rostite la ceremoniile pe care le vedem uneori prin filmele americane unde, ca un simbol pentru finalitate, pastorul rosteste solemnul: "Ashes to ashes, dust to dust" ca o referinta la doua fraze din Vechiul Testament "Din pamant esti facut si in pamant vei merge" (Geneza 3:19), si la " ... te voi preface in cenusa pe pamant inaintea ochilor celor ce te vad" (Ezechiel 28:18). Insa "Ashes to ashes, dust to dust" se potriveste ca nuca-n perete ... e complet offtopic aici pe net intr-un loc unde toti cei care te-au placut iti asteapta apropiata inviere.
Asadar invit pe toti sa rosteasca impreuna cu mine:

Pixel to pixel, byte to byte

Pentru legally si sa-i asteptam impreuna invierea virtuala B-)
:love1:
>Sper ca nu vom ajunge un fel de secta ... "Martorii lui Legally" < :tomato: a fost ideea lui Umar, nu a mea ... terminati cu rosiile alea !
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Eu cred ca nu putem fi "Martorii lui Legally" pentru ca suntem doar (fosti) colegi .

Alte discuții în legătură

La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)