avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De ce a plecat Legally ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De ce a plecat Legally ?

Stie cineva de ce a plecat Legally ?
Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine.
Multumesc daca poate cineva sa imi spuna ceva.

Mult noroc si sanatate , Ana Cristina Margu !

Ai fost o colega de forum extraordinara si un ajutor nepretuit pentru toti cei care au avut nevoie de sfaturile tale competente .
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:33, 9 Mai 2011
Pentru Legally

Ati plecat distinsa doamna,
Chiar acum, in prag de iarna!
Poate este un necaz?
Ori repaus necesar?!

Orice-ar fi si ce s-a spus
M- a lasat fara raspuns!:-/
Sunt un pic ingrijorata,
Oarecum... abandonata!

Asta este...se intampla...
Insa,
Puneti degetul la tampla,
Mana-n dreptul inimii,
Pentru ca asa veti sti
Cat de-aproape eu voi fi.

Iar acum, de sarbatori:
Un buchet de ganduri bune,
Sanatate celor dragi
Va trimit
Si, cu respect, :bow:
Va astept!
Am primit de la Legally acest mesaj, pe care vi-l transmit cu drag:

"Dragi prieteni, va multumesc din suflet pentru ca ati deschis acest topic.Ii multumesc initiatorului si celor care au gasit de cuviinta sa posteze un mesaj , intrebandu-se de ce am plecat sau exprimandu-si regretul.
Doresc sa le spun tuturor ca de fapt nu am plecat, ca va urmaresc zilnic, chiar fara a avea cont.Nu am cum sa ignor avocatnet, mi-a patruns in sange , iar subiectele postate sunt de interes pentru mine in continuare.
Nu am plecat, cum spuneam, ci doar m-am retras o vreme, urmand ca atunci cand voi reusi sa imi pun o anume ordine in viata profesionala, sa revin in adevaratul sens.
Unii dintre prietenii viruali cunosc faptul ca in seara de 9 decembrie am fost prezenta la petrecerea de Craciun organizata de avocatnet.
Am avut bucuria sa intalnesc o minunata fiinta care se numeste @trope_doi, ( Diana) si cu care mi-am petrecut o mare parte din timp .Vreau sa-mi exprim in continuare aprecierea si prietenia fata de omul care este, fata de inteligenta si profunzimea ei.
Am strans mana altor doua colege de forum, respectiv, Nicoleta Romascanu si Gabriela A.
I-am ,,identificat " pe administatorii site-ului, si m-am privit cu Alin Popescu, fara a face niciunul vreun pas pentru a ne saluta...cred la mine a fost de vina timiditatea, in ciuda aparentelor...
Vreau sa ii spun Lui R.Gabi ca ii multumesc fiindca mereu a vorbit depsre pesroana mea la superlativ.Poate ca era sau nu cazul , dat fiind faptul ca si eu, ca oricine, am destule defecte...hmm.
Multumesc Iulianei Cermak, despre care am auzit ( cu regret) ca , desi m-a vazut la petrecere, nu a avut ,,indrazneala" sa vina si sa vorbim.Mi-as fi dorit sa ii strang si ei mana...dar poate altadata, vom fi mai ,,indraznete".
Mi-as fi dorit sa il cunosc si pe distinsuil U.B.I.K...nu a fost sa fie,insa ii transmit salutari si cele mai frumoase ganduri.
Cam atat acum, si vreau sa va urez inca o data sa aveti parte de sarbatori minunate, asa cum le visati.
Cu drag, Ana Cristina MArgu, alias @ legally.

Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
ContSters146828, utilizator
Draga Lili, adica draga Legally

O sa o rog pe Lili sa-ti scrie. As putea sa-ti trimit un mail, dar mi-e lene sa apas pe send...si in plus, poate nu ajunge. Asa vad ca ajunge sigur.
Noi suntem bine, sanatosi, ceea ce iti dorim si tie. Sa iti cumperi (neaparat) cos de gunoi, sa ai sub birou. Nu de alta, dar umbla garda financiara. Cica e campanie pe tema asta. Eu mi-am cumparat vreo trei ( ca lucrez mult) si nu pot sa sterg ca domn Valer. Le rup direct si le pun la cos. Cateodata umplu sacul galben (ala ecologic, pentru hartii...bine mai pun si plastic...niste butelii goale, acolo).
In rest ce sa-ti mai spun...Poate ai vazut. Am avut in status. Am scris cu diacritice (la epigrame) si am ars sarmalele. Am facut cafea din ele. Cu â din a.
La noi tristete mare. Nici Zori nu mai da nici un semn de viata. Noi il banuim ca ar fi Costel57, da' omu' nu recunoaste nimic, nu recunoaste si pace! Si cand am intrebat unde e, mi-a sters madam Pintea, ca cica e off topic...Asa ca va astept, poate va razganditi, si reusim sa punem de un concurs la epigrame, ca iarna trecuta, (fara premii), ca sa nu se supere nimeni. La voi ninge?! La noi ploua...
Sa-mi trimiti scrisoare. Ca stii cum e... Vine o vreme cand astepti vesti. Din alea bune.

P.S. Sa te imbraci bine ca e frig afara!

Cu drag,

Corina lu' Maran

;)

Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
ContSters167247, utilizator
Adica , Legally a plecat ca sa se retraga putin , si a fost nevoita sa-si stearga contul ca sa scape de dependenta de avocatnet , exact cum procedeaza fumatorii care vor sa se lase de fumat imediat .

Pentru ca avocatnet i-a intrat in sange , asa cum intra nicotina , din cand in cand simte nevoia sa intre pe forum , ca sa mai traga un fum , adica sa vada care mai este atmosfera .

Imi pare rau ca nu am fost la petrecerea de craciun organizata de avocatnet , dar poate ca la Craciunul viitor o sa fiu prezent sa-i strang mana Cristinei si tuturor celor care o sa fie prezenti .
Ce pacat....O prietena mai putin, aici pe forum. Dar imi place sa cred ca ne va vizita din cand in cand si va afla ce mult regretam ca nu mai este o forumista activa. Numai ea cunoaste motivele, dar suntem siguri cu totii ca a luat o decizie favorabila ei... ii respectam decizia, dar continuam sa o consideram "de-a noastra".
Eu, ii urez mari realizari pe plan profesional si personal. si muuuulta sanatate.

Legally, eu am lipsit mult, dar din motive medicale de pe forum, dar... am intrat din cand in cand.. pentru a-mi "revedea" prietenii de aici. ASA SA FACI SI TU..

Alte discuții în legătură

La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)